سلام دوستان من 20 سالمه و یکساله اقدامم و در حد ماهی یکبار هم با شوهرم دعوا میکنیم سرمسائل مختلف.بعد من یکماهه به طور جدی میرم دکتر برای بارداری همسرمم ازمایش اسپرم داده دکتر گفت 75درصدش پوچه و جهش خیلی کمه و برای همسرم میخواست یه قرص بنویسه 300هزار تومن بود همسرم گفت بگو ایرانیشو بنویسه ارزونتر در بیاد خلاصه دکتر ایرانیشو نوشت و اینا پول قرصای خودم و همسرم شد 140تومن یه قرصشم که نداشت گفتن باید بگردید پیدا کنید میخاستم از فردا شروع کنم داروها رو هم خودم هم همسرم .حالا امروز دعوامون شده میگه من بچه نمیخام در صورتی که من عاشق بچه ام .من بهش گفتم دلم میخاد یه بار دیگه خاهرات اسم بچه بیارن این حرفاتو بهشون میزنم.میگه ما دعوا زیاد داریم و نمیدونم الان گرونیه وضع اقتصادی بده بچه نمیخام لج کرده.منم اینجا غریبم عاشق بچم از اونورم همیشه خانوادش هی میپرسن کی بچه میخاید بیارید یه بارم خاهرش بهم گفت درختی که بی ثمره رو باید اره کرد.الان موندم چکار کنم دلم گرفته .گفتم تو که بچه نمیخواستی همون اول که اومدی خواستگاری میگفتی😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه همین ک تا کسی بفهمه طرف بچه دار نمیشه یا مشکل داره بیا و درستش کن هزار تا حرف میزنن اعصابتو خورد میکنم هر وقت میبیننت میگن بچه نداری و هزار تا مشکل دیگه کسی ندونه خیلی بهتره دوست من پنج سال بچه دار نمیشد هر کی میپرسید میگفت فعلا زوده بچه نمیخوام اما با شوهرش یواشکی ازمایش و یزد و دکتر و هزار کار دیگه کردن الانم ی پسر خوشگل دارن
اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم ☹️اما الان این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه