2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 52 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اولا خواهر شوهرت خیلی حرف بدی زده شما هنوز ۲۰ سالته مطمئنا بی ثمر نمی مونی دوما وقتی شوهرت راضی نیست چه اجباریه بچه دار شدن این مسئله ای هستش که هم زن و هم شوهر باید راضی باشن هیچ کاری رو با زور و اجبار به همسرت تحمیل نکن

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

اینبار خواهراش حرف زدن بگو اره اتفاقا منم تو فکرم ازمایشهای برادرتون رو ببرم دادگاه اقدام کنم برای بریدن این درخت بی ثمر

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خانواده شوهرم بهم گفتن نازا😢😢خیلی دلم شکست... حتی اینقد رو مغز شوهرم کار کردن ک شوهرمم گف اره دیگ ...

چه غلطا و چه ....... خوردنا.

بیشعورا.

به این زودی دهنشونو باز کردن.بزن دهنشونو جر بده

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

عزیزم داری میگی جروبحث ماهی یبارحتما دارین به نظرم اول اخلاق همدیگه روپیداکنین بعدا اقدام به بارداری کن تویه جوصمیمی تر برا خواهرشوهرتم واقعا متاسفم بااون شعورزیرصفرش

عزیزم‌ تو این شرایط اونی که نباید قبول کنه بچه دار بشه تویی اول مشکلاتتو حل کن بعد یه موجود بی گناه رو به وارد جمعتون کن بچه خودش وقتی میاد کمی دوری میاره چه برسه اختلاف هم باشه من از الان که باردارم یکم روابط مون از گذشته بخاطر شرایط بارداری کم شده چون ناخودآگاه شرایط فیزیکیت طوری میشه نمیتونی مث قبل با شوهرت باشی .

عزیزم شرایط اقتصادی واقعا افتضاحه ولی شما که بچه میخوای شوهرتو متوجه کن که بچه دار شدن سخته اونایی که هیچ مشکلی ندارن انتظارشون به سال میرسه دیگه اون که مشکلم داره خواهرشوهرتم خیلی روی مخ بود درگوشی بهش بگو مشکل از داداشته 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اون لحضه دلم خیلی شکست هیچوقت نمیبخشمش

الهی عزیزم چه بی ملاحظه ان بعضیا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به منم گفتن کیست ریزداری همون تنبلی تخمدانه چه داروهایی بهت دادن

استرومارین و ترنسید چون خونریزی دارم گفت اول خونریزیت قط بشه.و دوتا امپول برا شوهرمم که قرصاش ویتامین و ایناس اون قرصیم که گیر نیومد نمیدونم چی بود