دیشب عروسی همکارم بود باخانواده دعوت کرده بود تالار.با شوهرم رفتیم یکی از دوستامم (همکار)با ما بود.رسیدیدم تالار بعد دیدیم مردانه نداره.پسرمم تو ماشین خوابش برد بود.بعد شوهرم با ماشین رفت مام رفتیم تالار صندلی نبود سرپاوایسادیم بعد پیدا شد ونشستیم.بعد شام آوردن خیلی بد بود همه چی.رفتیم کادو عروس رو دادیم وبرگشتیم وحدود یک ساعت طول کشید.جشنم تموم شد همه خانوما اومدن بیرون جلوی تالار ماشینا اودن وخاتوما رو میبردن.منم زنگ زدم گفت نمیتونم بیام کوچه بعد مابالباس وآرایش راهی کوچه ها شدیم.در این حین هم به شوهرم زنگ نیزدم واونم جواب نمیداد.بعد چند بار تماس برداشت منم عصباتی شدم وگفتم دوست نداشتی میگفتی ما با تاکسی می اومدیم.بعد اونم پیش همکارم یک آبروریزی کرد که نگو.گفت ساکت شو .شخصی نداری .من بیرون موندم این چه جور عروسی بود.بی احترامی کردن به ما چرا به عروس نگفتی.منم گفتم خب چیکار کنم عروسی همکاره دیگه خاک تو سرشون .ولی شوهرم کلی پیش دوستم آبروریزی کرد وبرام احترام قائل نشد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب شما خودت جلو دوستت آبرو داری نکردی بعد از شوهرت ایراد میگیری
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭