2821
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 35 پست
اها زنگ بزنم دنیا خودش میگه چکارکنم؟اخه ایلام

اره ،بالاخره یکی از ازمایشگاهها انجام میده ما توشهرمون یک ازمایشگاه اینکارو کرد 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب تو که یکم ریسک داشتی چرا از هفته 15 اقدام نکردی  عیب نداره ایشالا هیچی نیست

خب دکترو چیزی نگفت الان دکترموعوض کردم

خدایا گل پسرموبه خودت سپردم همیشه نگهدارش باش💏💑
نمیدونم احتمالا باید امنیوسنتز بشید یادمه دکتر بهم گفت وایسا 15 هفتگی برو  ولی من خودم خو ...

تهران هستید؟ کجا رفتید سل فری؟ هزینه آش چقدر شد؟ همینکه خودتون برید يه آزمایشگاه بگيد سل فری می خوام انجام ميدن یا حتما باید دکتر بنويسه؟  من الان هفته ۱۲هستم دکترم تاحالا فقط سونو قلب کرده والسلام هيچي نگفته خانواده شوهرم سابقه سندروم دارند من الان بايد چه آزمایش هايي انجام بدم لطفا راهنمایی کنید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

تهران هستید؟ کجا رفتید سل فری؟ هزینه آش چقدر شد؟ همینکه خودتون برید يه آزمایشگاه بگيد سل فری می خوام ...

عزیزم هم دکترت میتونه بنویسه هم خودت میتونی بری یه ازمایشگاه معتبر و بگی میخای سل فری بدی

هزینه ش هم ازاده برای من 1700 شد نزدیک عید

البته برای من ریسک زده بود و خودم از دکترم خواستم برام بنویسه

جوابش هم حدودا سه هفته طول میکشه بیاد

من بعدا که مطالعه کردم دیدم خیلیا کهاطلاعاتشون بالاست مثل دکترا هفته 12 مستقیم میرن سل فری دیگه حرص و جوش نمیخورن 

من تبریز رفتم ولی اینجا خیلیا رفتن و خیالشون راحت شده میتونی تاپیک بزنی و ادرس ازمایشگاه بگیری