2821
2789
عنوان

غربالگری

172 بازدید | 35 پست

توروخدا کمک کنید کسایی ک تجربشوداشتیدمن 11هفتگی غربالگری انجام دادم گفتن ک مشکوک باید دوباره  هیجده هفتگی انجام بدی میگن ک داون بالاس بعد گفت نگران نباش نود درصد اینجورین بعد تو غربالگری دوم همه چی خوبه توروخداراهنمایی کنید دارم از استرس میمیرم کیا اینجوری بودن ؟

خدایا گل پسرموبه خودت سپردم همیشه نگهدارش باش💏💑

والا مال منم مثل شما در اومده بهم گفت حاما غربال دوم رو کامل انجام بده هنوز دو هفته مونده تا غربال دوم اینجا تاپیک گذاشتم و پرسیدم خیلیا اومدن گفتن برا خودشون یا بستگانشون اینجوری بوده و شکر خدا سالم بوده توی غربال دوم

و بعضیا ک حتی گفتن غربال دوم هم مشکل داشته اما بچه ک دنیا اومده سالم بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن تو اینجور مواقع که مشکوکه میفرستن آمنیوسنتز?

هفته ۱۵ ۱۶ امکانپدیزه 

میدونم روزای سختییه ولی خود خوری نکنین هر چی خدا صلاح بدونه انشالله کا کاملا سالمه

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

[QUOTE=65879113]چند بوده ریسکت؟ ان تی چطور بود؟مهم ان تی هست[/QUOTE

تو سونو نوشته ضخامت ان تی ۲.۲۷م.م

فقط ریسکمو از کجا بخونم دقیق بهت بگم؟؟؟؟

[QUOTE=65879113]چند بوده ریسکت؟ ان تی چطور بود؟مهم ان تی هست[/QUOTE تو سونو نوشته ضخامت ان تی ۲.۲۷م ...

تو برگه ازمایش خونت هست اونجا که نمودار مستطیل کشیده ،،،،اگه میتونی عکس بذار

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

توکلت بخدا باشه،،این اتفاق واسه یکی از دوستام افتاده بود ولی خداروشکر الان دخترش بدنیا اومده و هیچ چیزیشم نیست سالمه سالمه،،، غربالگری را دوباره تکرار کن همانطوری ک بهت گفتن،، ایشاااه هیچ مشکلی نیست عزیزم

والا مال منم مثل شما در اومده بهم گفت حاما غربال دوم رو کامل انجام بده هنوز دو هفته مونده تا غربال د ...

دارم دیوونه میشم بخدا فردا باید برم غربالگری دوم مو انجام بدم خیلی میترسم

میگن تو اینجور مواقع که مشکوکه میفرستن آمنیوسنتز? هفته ۱۵ ۱۶ امکانپدیزه  میدونم روزای سختییه ...

دکتر بهم گفت فردا غربالگری دوممو انجام بدم

میگن تو اینجور مواقع که مشکوکه میفرستن آمنیوسنتز? هفته ۱۵ ۱۶ امکانپدیزه  میدونم روزای سختییه ...

هفته ۱۵ و ۱۶ باید حتما انجام بشه؟

هفته شونزده و ۶روز یا هفده نمیشه انجام داد؟؟؟؟

چندسالتونه؟ "ازدواجتون فامیلی هست یا تو فامیل سابقه داشتین؟

بیست ساله فامیل خیلی خیلی دور تو فامیلم سابقه نداشتیم 

[QUOTE=65879113]چند بوده ریسکت؟ ان تی چطور بود؟مهم ان تی هست[/QUOTE تو سونو نوشته ضخامت ان تی ۲.۲۷م ...

ریسک رو تو ازمایش غربالگری مینویسن

منم داون 1به9 بود اما تعلل نکردم هفته 12 رفتم سل فری دادم یه ماه استرس شدید و خدا رو شکر منفی بود جوابش

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792