2777
2789
عنوان

خواهرم

385 بازدید | 20 پست

تو تا پیک های قبلیم راجب خواهرحسود وعقده ای ام توضیح دادم گفتم کع تو اخرین دعوامون بهم گفت بچه ات حروم زادهه و عقده ای هستی وندید بدید .و اینکه من بعد ده سا ل بچه دارشدم بهم گفت خدا خر روشناخت که شاخش نداد خواهر بزرگم خیلی ارتباط صمیمی باهم داریم و زیاد خونه همدیگه میریم میام قرار بود دیروزبرم خونشون از شب قبلش اصلاع داده بودم بهش دیروز امدم برم زنگش زدم که دارم میام کی پیشته گفت خواهر حسوده امده پیشم گفتم من خو بهت گفتم دارم میام پیشت چرا نگفتی بهش که نیاد گفت بهش گفتم گفت بیاد من چکارش دارم ..خیلی پروهه با حرف های که زده انتظار داره که من برم جای که هست و عادی رفتار کنم باهاش .خلاصه من از ساعت ده منتطر بودم که بره خانم عمدن نشسته اونجا که من نرم ساعت ۷ عصر رفته خونشون -یعنی از روز چهارشنبه که من میخواستم برم خونه خواهر بزرگه اون هر روز میره اونجا که من نرم ..الان زنگ زدم که برم باز امده خواهر بزرگمم میگه من که نمی تونم بیرونش کنم بگم نیا خونم 

نمی دونم از دستش چه کنم اعصاب داغون شده 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حتما باید بری خونه خواهر بزرگت

چرا نرم -من تو این شهر این خواهر رو دارم که باهاش رفت وامد کنم نرم یعنی بشینم تو خونه دلم میپوسه ...خواهرم دیسک کمر داره نمی تونه اون بیاد 

چرا نرم -من تو این شهر این خواهر رو دارم که باهاش رفت وامد کنم نرم یعنی بشینم تو خونه دلم میپوسه ... ...

مگه میگم قطع ارتباط کن و نرو قرار نیست خواهر حسودت همش خونه خواهر بزرگت بمونه که بزار یکی دو هفته بعد برو

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
وای چه خواهر عجیبی از کی باهم اخلاقاتون نمیسازه؟ چرا با خواهر بزرگت اینجور نیستی وباهم خوبین؟ بگو خ ...

خواهر بزرگم عقل شعور دره 

اون بی فرهنگ وعقب افتادهه