2777
2789
عنوان

حسادت

323 بازدید | 16 پست

خاله هام بخصوص يكي از خاله هام و دخترش خيلي بهم حسادت دارن ب تازگي عروسي كرديم و خداروشكر زندگيمونم بد نيست اما هميشه حالمو ميگيرن با حسادتاي بيجا ديگه خستم كردن بس كه بار منفي دور و برمون هست عصبي شدم چيكار كنم ك توفكر كاراشون و رفتاراشون نرم؟؟ 

خونمون يزد بوده تازه اومديم شيراز بدليل انتقالي شوهرم از شانس بد م خاله هامم شيرازن ازشون متنفرم 

مگر میشود زندگی مرا ب هم ریخته باشد خدای دانه های انار......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این خاله ها عمه هستند. صداشون کن عمه خاله

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
به چی چیت حسادت میکنن حالا؟

نميدونم والا من نه قيافه درستي دارم نه شوهرم پولداره هيچي هيچي نميدونم به چيم حسادت دارن هميشه بهم حرفاي گنده ميزنن طعنه كنايه و.. پشت سر شوهرم مدام حرف ميزنن ك اينطوره اونطوره... شوهربدبختم اصن كاري ب كار كسي نداااره

مگر میشود زندگی مرا ب هم ریخته باشد خدای دانه های انار......
اره چرا نشه همه ي خاله ها كه مهربون نيستن

اخه من همیشه فک میکردم خاندان همسر حسود و بی فرهنگن من اخه خاله هام از مادرمم مهربون ترن چی بگم سخته اخه ریشه باشی بعدم اینطوری......

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز