2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 16 پست
از چیش بدت میاد خوب؟؟؟ تو یه چیزی داری که اونا ندارن و بشدت حسودیشو میکنن این کجاش بده خو 🤔البته بر ...

ببین اول اینو بگم من خودم شاید خیلی اخلاقای بدی داشته باشم ولی حسادت ندارم،حالا شاید بگی بالاخره هر کی یه کمشو داره ولی باور کن من خیلی این حسو کنترل کردم وواقعا از خوشحالی دیگران خوشحالم
ولی مثلا مادر شوهر من خدایی خیلی خانومه وزن خوبیه ولی قشنگ این حس حسادت ورقابتو توش میبینم یه رفتارهای خیلی ساده رو بعدا از بعضی کاراش میفهمم سر دلش مونده خیلی برام عجیبه اصلا حالم بد میشه خیلیم ضایع بروز میده حالا مثلا این مورد آخریشو بگم ما چند ماه پیش یخچال ساید گرفتیم یخچال مادر شوهرمینا از این قدیمیا بود شرایط خریدم داشتن خدایی خیلی تو سایتها دنبال یخچال برا اونام بودم یا به هر طریقی گفتم شاید ذهنشون نمیرسه دیگه باید یخچالو عوض کنن خلاصه که ما خریدیم اومد اول بسمه الله نه مبارکی نه چیزی ، نه شنیدم میگن اینا اصلا جا نداره کلی تو ذوقم خورد حالا میخوان یخچال بخرن  به خدا که الان من خیلی خوشحالم حتی دیروزم با شوهرم فروشگاه بودیم رفتیم چند مدل  براشون دیدیم این آخریش بود باور نمیکنی بعضی از حسادتها برات بگم  دیگه بکی برا هر تیکه جنس مسافرت ماه عسل یا هر کار دیگه به عروسش که جای دخترشه حسادت کنه ناراحتی داره دیگه آخه دلم میخواد یکی بهش بگه زمان شما با مافرق داشته همون طور که زمان ما با بچه هامون فرق داره

من شیعم،حیدر آقامه  
ببین اول اینو بگم من خودم شاید خیلی اخلاقای بدی داشته باشم ولی حسادت ندارم،حالا شاید بگی بالاخره هر ...

خب آره حق داری اینجارو بعضیا همراه حسادت شعورم اجتماعیم ندارن☹ ولی اینجور که فهمیدم خودتو خیلی ناراحت میکنی به قولی جوشی😆 ولی سعی کن بی خیالی طی کنی، دنیای بعضی آدما عجیب کوچیکه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.