2777
2789
عنوان

ivf

241 بازدید | 37 پست

سلام دوستان عزیزو گرامی وقتتون بخیر ♥♥

من خاله ام ام شاالله تا چند وقت دیگهIVFمیشن اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید چی بخوره؟؟وچه کارهایی کنه کسی انجام داده که باردلر شده باشه ؟؟لطفا از ته دلتون دعا کنید که باردارشه ♡♡♡♡التماس دعا

ان شاالله به زودی مامان می شه ...اگه سنش کم باشه شانس بارداریش زیاده استراحت وتعذیه هم خیلی مهم نیست فقط استرس نداشته باشه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی  شنیدم. بعدش. نشاسته رو بریزه تو آب بخوره. خیلی کمک میکنه. به. گرفتن نطفه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

کاری نکنه.فقط اینو بدونه تا خدا نخواد نمیشه.فقط باید خدا بخواد تا بشه همین

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
نمیدونم ولی  شنیدم. بعدش. نشاسته رو بریزه تو آب بخوره. خیلی کمک میکنه. به. گرفتن نطفه

من انجام دادم نشد

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنون عزیز دلم

قربانت بازم. تو‌گوگل سرچ کن. طریقه خوردنشو. تو نی نی سایتم هس

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
من انجام دادم نشد

نمیدونم خب به همه چی بستگی داره ای وی اف 

الان بارداری؟ طبیعی ؟

اره خواهر منم خیلی خورد ولی نتیجه نگرفت استراحت مطلق هم بود 

فقط خدا باید بخوادهمین