2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم

490 بازدید | 20 پست

ما یه زمین فروختیم .که با برادر شوهرم شریک بودیم .من به شوهرم پیشنهاد دادم پولمونوبزاره تو بانک وام بگیریم .خونه ای چیزی بخریم .حالا میخواد باز شریکی با برادرش و باباش خونه پدر بزرگشو بخرن که کنار زمین باباشه .میگه موقعیتش خوبه  .من دوست ندارم شریک باشیم .چون میدونه من مخالفم منو اصلا در جریان کاراشون نمیذاره مگه اینکه بپرسم میگه .بعدم میگه اصلا نظر تو برام مهم نیست .خیلی بیشعوره چیکارش کنم دارم فقط حرص میخورم .گفتم شاید فرجی بشه بتونیم از خونه مادر شوهرم بریم .حالا با این کارشون عمرا دیگه بتونیم ازشون جدا بشیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ادماي بدي نيستن ك مخالفت نكن 

تو بانك گذاشتن كار درستي نيس واقعا 

شايد اقتصادي تر نظر ميدادي حرفتو قبول ميكرد 

نظرتو نميپوسه چون همش احساسي نظر ميدي ميخاي مادرشوهرت اينا نباشن 

ولي اون اينده رو ميبينه بخاطر چهارتا كلمه حرف ك نميشه پولش از بين بره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
قبلا با من مشورت میکرد اما الان نمیدونم چی شده

چون نمیخواد نه بیاری نمیگه

تو هم بگو هرکار میخوای بکنی بکن ولی نهایت تا ۶ ماه دیگه اگر خونه مستقل نگرفتی دور منو خط بکش

و و بخاطر اینکه مستقل بشید حاضری گذشت کنی حتی صرفه جویی کنی 

خلاصه حرفت را بزن اخر ممکنه تحت تاثیر قرار بگیره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

حتما حساسش کردی.   به خانوادش. ؟؟     نمیدونم.  مردا ملا موجودات عجیبین.  کار خودشونو میکنن در هر صورت.  یه جوری با ارامش. راضیش کن    دعوا نگیر.   که موفق نمیشی  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

وای درکت میکنم ... خیلی بده ادم شریک داشته باشه اونم فامیلش باشن دیگه حالا حالاها درخدمت خاندان شوهر هستی... شریکی خونه بسازن به این راحتیا هم نمیفروشنش به غریبه که ... باید باهاشون باشی... با شوهرت با زبون نرم و خوش و مهربون صحبت کن... اگر نمیتونی یه نامه براش بنویس بده بهش بخونه ... تمام دلایل خودت رو منطقی بهش بگو قشنگ تو نامه شرح بده ... اونم دلش از سنگ نیست اگر منطقی صحبت کنی حتما قبول میکنه و همینطور بهش بگو که چقدر دوسش داری و چقدر ارامش خودت و اون تو زندگی برات مهمه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اگه ادماي بدي نيستن ك مخالفت نكن  تو بانك گذاشتن كار درستي نيس واقعا  شايد اقتصادي تر نظ ...

اصلا انگار خودش ادم نیست .مادر شوهرم اینا هر چی بگن گوش میده

الان زیر گوشش نشستن یاد میدن چ کنه کلیم پنبتو زدن خاک تو سر پدر مادری که از استقلال و جدا شدن بچشون میترسن و مث یه وزنه سنگین میچسبن به پاشونو زندگی بقیرو زهر میکنن

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

وای درکت میکنم ... خیلی بده ادم شریک داشته باشه اونم فامیلش باشن دیگه حالا حالاها درخدمت خاندان شوهر ...

اینقدر حرص هم خوردم سر درد گرفتم .اینجایی که میخوان بگیرن مغازه میخوان درست کنن ولی پولمون دیگه رفته نمیتونیم ح ونه بخریم جدا بشیم

الان زیر گوشش نشستن یاد میدن چ کنه کلیم پنبتو زدن خاک تو سر پدر مادری که از استقلال و جدا شدن بچشون ...

دقیقا نمیذارن ده میلیون پول دست شوهرم بمونه سریع ازش میگیرن به یه بهانه ای