2777
2789
عنوان

چشم نذر

332 بازدید | 9 پست

خانمها برای چشم نذر چیکار کنم؟

به قران انقدررررر کارامون به چشم مردم میادددد 

فکر میکنن ما چکاره ایم 

تا یه استوری میزارم مردم فکر میکنن چه خبره شوهرم چه کارس 

دیگه استوری هم نمیزارم 

برای جلوگیری از چشم زخم چه کنم 

همش واسمون حادثه پیش میاد 

ضرر مالی میخوریم 

ولی باز خداروشکر جانی نیست 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

صدقه

آیت الکرسی 

چهار قل 

از زندگی تون و سفرها و تفریحات و خریدها و ... جلوی کسی تعریف نکنید  تا جایی ک امکانش هست  بی سر و صدا  باید زندگی کرد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی ما از درون حالمون خراب و از بیرون می خوایم نشون بدیم حالمون خوبه، نتیجه چیزی میشه به نام چشم زخم!

به موضوع چشم زخم در دین مبین اسلام و در بعضی روایات بزرگان اشاراتی شده است .

بخشی از این چشم زخم،از نظر علمی نیز بوسیلة سیاله مغناطیسی مخصوصی که از چشم بیرون می‌پرد، قابل توجیه می‌باشد، هر چند عوام الناس آنرا با مقدار زیادی از خرافات آمیخته‌اند.»

اثر عمیق چشم در دیگران که موجب هلاکت یا بیماری آنها شود از نظرعقلی محال نیست. چه اینکه بسیاری از دانشمندان امروز معتقدند در بعضی از چشم‌ها نیروی مغناطیسی خاصی نهفته شده که کارایی زیادی دارد حتی با تمرین و ممارست. می‌توان آن را پرورش داد. خواب مغناطیسی از طریق همین نیروی مغناطیسی چشم‌هاست.

مثلا:
من یه نوزاد دارم، هر چی میدم میخوره، لپ از لپ دونش نمیزنه بیرون! مثل آدم های استخونی. میرم خونه فامیل. اون ها یه نوزاد دارن هم سن نوزاد من، ولی لپش مثل دو تا هلو! اونم از این هلو زعفرونی ها! میرم لپش رو میکشم و میگم "تپل مپل عمو چطوره؟" ولی تو دلم میگم "بچه بترکی! چی میدن تو میخوری!

وقتی از درون حالتون بد باشه و از بیرون بخواید نشون بدید که حالتون خوبه، چشم های ما منفی ترین انرژی های ممکن رو از خودشون ساطع می کنن.

من 20 ساله کارمند یک اداره ام. همین جور کارمند موندم. پسر عموم 5 ساله اومده توی اون اداره استخدام شده. پسر عموی من پارتی داره توی اون اداره و بعد از 5 سال بهش حکم "معاون مدیر کل" دادن! من 20 ساله اونجام ولی هنوزم کارمندم! از این گل ها دیدین که انقدر بزرگه که آدم پشتش دیده نمیشه! یه دونه از اون گل ها میخرم و میرم دم در اتاق پسر عمو، در میزنم میگم:
"پسر عمو مبارکه! حقت بود! لیاقتش رو داری! خدا رو شکر یکی از خاندان ما به جایی رسید!"
تو دلم دارم چی میگم؟ "بمیری الهی! حق من رو خوردی!"

زمانی که از درون حال مون خراب و از بیرون میخوایم نشون بدیم که حال مون خوبه، چشم های ما منفی ترین انرژی های ممکن رو از خودشون ساطع می کنه و اون انرژی منفی یه اتفاقاتی رو رقم می زند که ما بهش میگیم "چشم زخم"!

دوستان چشم خیلی قدرتمند است. مرتاض ها یه کارایی می کنن با چشم! مثلا با چشم به قطاری که داره با سرعت 80 کیلومتر میره نگاه می کنن و قطار یه دفعه متوقف میشه!  این توقف ناگهانی قطار هم چشم زخم است!

پس چشم زخم وجود داره برای رفع این چشم زخم چه بکنیم؟

بعضی ها میگن نعل اسب به خودت آویزون کن!
بعضی ها میگن عینک به خودت آویزون کن!
بعضی ها میگن نمک بزار تو جیبت!
بعضی ها ...
بعضی ها ...
بعضی ها ...

و اما انرژی دست ها

بیشترین مقدار انرژی در دست ها است. بیشترین مقدار انرژی رو اول دست ها دارن و بعد چشم ها. تا به حال کسانی رو که انرژی درمانی می کنن دیدید؟

با چی انجام میدن؟
با دست.
چرا؟
چون بیشترین مقدار انرژی در کف دو دست است.

ما وقتی یه جایی از بدن مون درد می گیره، روش دست میزاریم و بعدش هم درد مون آروم میشه.

در حقیقت خودمون داریم به خودمون انرژی میدیم، بدون اینکه متوجه بشیم!

در آمریکا یه عده نوزادانی رو انتخاب کردن و به مادرها شون گفتن که روزانه حداقل 20 دقیقه این بچه ها رو نوازش کنید.
بچه هایی که نوازش میشدن، نفخ شکمشون، بی تابی هاشون، چیزهایی که بچه های کوچک رو در این سن اذیت میکنه و باعث گریه شون میشه، به شدت کمتر از بقیه بچه ها شد!

دوستان بچه هایی که زود به دنیا میان رو میگن "نارس" و این بچه ها رو میزارن توی دستگاه تا به رشد مطلوبی برسن و زنده بمونن. اما متاسفانه بیشتر این بچه ها می میرند!

در آمریکا تحقیق جالبی شد، از مادران بچه های نارس خواستند که روزانه در کنار محفظه ی شیشه ای قرار بگیرند و از سوراخ هایی که در محفظه وجود داره سر و بدن بچه شون رو نوازش کنن.
نتیجه تحقیق نشون داد که مرگ و میر بچه های نارسی که توسط مادرشون نوازش میشدن فوق العاده کمتر از بچه های نارسی بود که نوازش نمی شدند!
چرا؟

چون این بچه ها انرژی مثبت رو از طریق دست های مادرانشون دریافت می کردن. و این قضیه به صورت کاملا علمی اثبات شده که نوازش سر کودکان در رشد مغز اون ها شدیدا تاثیر مثبت دارد.

/

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

تاثیر رنگ آبی بر زندگی، چشم زخم،وسواس و ناراحتی های عصبی!
آبی:  تسکین ناراحتی عصبی چشم،چشم زخم را بی اثر میکند،رفع احساس درد و ناراحتی بدن.  آبی آسمانی و فیروزه ای:  رفع وسواس به همراه روزی دو لیوان آب سیب و لیمو ترش و دو لیوان شیر بادام.رفع زود هیجانی،تب زیاد،بی خوابی،رفع فشار خون،دافع مگس و جاذب پشه،معالجه ی سرطان و ترشح چرکی بدن،کاهش حرارت اضافی بدن،طراوت بخش سیستم اعصاب،گشودن درهای رحم.  رنگ آبی و تاثیر آن بر زندگی:  آنهایی که احساس میکنند بچه هایشان در مقابل چشم زخم خیلی ضعیف هستند،لباس آبی به این بچه ها بپوشانند،برای اینکه فرکانس رنگ آبی 445 است و کمترین طول موج را در رنگها دارد.به خاطر این کم بودن طول موج در واقع فرکانسهایی که از چشمهای دیگران ساطع میشود آنها را برمیگرداند.ممکن است بعضی ها بگوید با پیشرفت علم این چشم زخم ها ریشه ی علمی ندارد،در حالیکه این چنین نیست و چشم زخم ریشه ی علمی دارد.در مغز ما 3 نوع فرکانس است که یکی ار آنها آلفا ست،زمانی که چشم باز است اگر ما دارای نشاط باشیم این فرکانس افزایش پیدا میکند، اگر نوار مغزی بگیرید در صورت باز بودن چشم این فرکانس از زمانی که چشم بسته است بیشتر خواهد بود.2 نقطه بدن انسان انرژی و فرکانس زیادی دارد،یکی چشم و دیگری انگشتان انسان هستند.پس این فرکانسها که از چشم ساطع میشود به هر چیزی که برخورد کند در آن اثر میگذارد.حتما دیدید که بعضی ها همینطور که نشسته اند به لیوان نظر می افکنند و آن را حرکت میدهند.این فرکانسهای چشم نیز اگر متمرکز شوند مقدار انرژی آنها زیاد میشود به بچه که میخورد چون بچه ظعیف است در آن اثر میکند.حالا اگر شما به بچه لباس آبی بپوشانیداین حالت برای وی ایجاد نمیشود .رنگ آبی آرامبخش است،تسکین دهنده درد های عصبی و بهترین رنگ برای افراد هیجان زده و وسواسی است،بهترین رنگ برای آنهایی که تب دارند،برای افرادی که بی خواب هستند بسیار مفید است.برای افرادی که فشار خون دارند مفید است،رنگ آبی کشش را کم میکند.آرامبخش تنفس و نبض است و نیز تعدیل کننده ی خیلی از ناراحتی های عصبی است.    
هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم