2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
انشالله دفعه بعد مثبت شی هرچند منم میدونم منفی میشه

من فعلا نمیخوام

قبلش به شوهرم گفته بودم اگه مثبت بود پول میدی برم‌بندازم؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فعلا نمیخوام قبلش به شوهرم گفته بودم اگه مثبت بود پول میدی برم‌بندازم؟

منم بمدت نمی‌خواستم داروخونه ها باز نشده شوهرمو می‌فرستادم اورژانسی بگیره ولی الان از ته دل میخوام

منم بمدت نمی‌خواستم داروخونه ها باز نشده شوهرمو می‌فرستادم اورژانسی بگیره ولی الان از ته دل میخوام

انشالله خدا زودتر بهت بده

اخه من تازه یکساله عروسی کردم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

تست کردی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من  شب زدم مثبت شد،،وقتی بتا تو خونته روز و شب بنظر من فرقی نداره

چند روز گذشته بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..