iilhami مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 عنوان مش مو | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 17 پست سلام بچه ها من دوروزه پیش یهو پاشدم رفتم جلوی موهامو مش کردم.ولی الان پشیمونم من اصلا هیچ رنگی ب کتم نمیره همش خوره دخترونه دارم دوس دارم همچیم دخترونه باشه دوروزه همش جلو آینم نمیتونم باخودم کنار بیام با موهام موهام مشکی بود ازروش مش دراورد ولی حس میکنم کلا رنگه مشکیش دیده نمیشه انگار موهام کهنه وپیر شده☹☹من عقدم وبیست سالمه خاستم یکم تغییر کنم گفتم یماه اینجوری باشه البتع بدونه شال وروسری باموی باز خیلی بم میاد ودوسش دارم ولی نمیشه هرشالی انداخت فقط مشکی یکم خوب میشه خیلی زنانه میشه باشال الان چیکارکنم بنظرتون میشه برم رنگ n2 بخرم بزارم؟بپوشونه😞😞 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟.. 1397/05/13 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوگلگلی عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 937 منم با ماسک مو نگه داشتم موهامو.قربانت عزیزم من الان خیلی پشیمون شدم😢😢 حالا اگه میتونی یه رنگ بزار شاید بهتر شه ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 حالا اگه میتونی یه رنگ بزار شاید بهتر شه اره همین امروز فردا میخرم میزارم😣😣پولمم ک هدر رفت خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
maryam358 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 12484 دقیقا منم اینجورم شما ک فرداش مشکی کردی مشات چ رنگی شد؟رنگ میگیرع؟ دقيقاً همون رنگي ك گذاشتم شدمن قهوه اي تيره كردم دقيقاً همون شدمطمئن باش رنگ ميگيره یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔