2777
2789
عنوان

مش مو

194 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دوروزه پیش یهو پاشدم رفتم جلوی موهامو مش کردم.ولی الان پشیمونم من اصلا هیچ رنگی ب کتم نمیره همش خوره دخترونه دارم دوس دارم همچیم دخترونه باشه دوروزه همش جلو آینم نمیتونم باخودم کنار بیام با موهام موهام مشکی بود ازروش مش دراورد ولی حس میکنم کلا رنگه مشکیش دیده نمیشه انگار موهام کهنه وپیر شده☹☹من عقدم وبیست سالمه خاستم یکم تغییر کنم گفتم یماه اینجوری باشه البتع بدونه شال وروسری باموی باز خیلی بم میاد ودوسش دارم ولی نمیشه هرشالی انداخت فقط مشکی یکم خوب میشه خیلی زنانه میشه باشال الان چیکارکنم بنظرتون میشه برم رنگ n2 بخرم بزارم‌؟بپوشونه😞😞

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم کنار بیام دور وور ببینم کسی موهاش مشکیه دلم میگیره چیکارکنم رنگ بزارم میپوشونه😑😑دیگه ب پولشم فک نمیکنم فقط بره دیگه برنگرده😐

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
اره میشه ولی حیفه، بلند شه خوب مبشه وقتی ریشه مشکی اش دراد، سعی کن خودتو وفق بدی

برم رنگ بخرم بزارم تا نصفه هاش حداقل مشکی شه خعلی رومخمه اصلا شالای رنگی نمیتونم سرکنم پوستم سفیده ولی نمیشه

فک نکنم بشه کاریش کرد😔دکلرس دیگه؟

اره 

با اجازه استارتر یه سوال : من موهام فره به نظرتون مش کنم قشنگ میشه ؟؟؟ فره ریز نیست

بنظرم نکن مش رو موی لخت خوب میشه من فر نیست حالت داره ولی همش باید اتو کنم خوب بشه منم مسافرت میرم نمیتونم اتو کنم اصلا خوب نیست

ماه بعدیم قراره عکس اسپرت برم حالا تااون موقع درس میشه باز پولم ک هدر رفت ولی مسافرت میخام برم نمیتونم بخودم زیاد برسم یا اتو بزنم بنظرتون رنگ بخرم بزارم میپوشونه؟من قصد نداشتم انقد جیغ باشه والا 😑😑خیلی ضایعست خوبه ها ولی باشال وروسری زشت میشم😣😣

بنظرم نکن مش رو موی لخت خوب میشه من فر نیست حالت داره ولی همش باید اتو کنم خوب بشه منم مسافرت میرم ن ...

ممنون که راهنماییم کردی. منم یه چند سالیه که نرم کننده استفاده میکنم بهتر شده موهام وگرنه قبلش خیلی رو اعصابم بود. 

ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.                          
ممنون که راهنماییم کردی. منم یه چند سالیه که نرم کننده استفاده میکنم بهتر شده موهام وگرنه قبلش خیلی ...

منم با ماسک مو نگه داشتم موهامو.قربانت عزیزم من الان خیلی پشیمون شدم😢😢

آره منم تجربه ش رو دارم مش كردم پشيمون شدم فرداش مشكي كردم منم عين خودت تيپ اسپرت و دخترونه ...

دقیقا منم اینجورم شما ک فرداش مشکی کردی مشات چ رنگی شد؟رنگ میگیرع؟