iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 عنوان مش مو 194 بازدید | 17 پست سلام بچه ها من دوروزه پیش یهو پاشدم رفتم جلوی موهامو مش کردم.ولی الان پشیمونم من اصلا هیچ رنگی ب کتم نمیره همش خوره دخترونه دارم دوس دارم همچیم دخترونه باشه دوروزه همش جلو آینم نمیتونم باخودم کنار بیام با موهام موهام مشکی بود ازروش مش دراورد ولی حس میکنم کلا رنگه مشکیش دیده نمیشه انگار موهام کهنه وپیر شده☹☹من عقدم وبیست سالمه خاستم یکم تغییر کنم گفتم یماه اینجوری باشه البتع بدونه شال وروسری باموی باز خیلی بم میاد ودوسش دارم ولی نمیشه هرشالی انداخت فقط مشکی یکم خوب میشه خیلی زنانه میشه باشال الان چیکارکنم بنظرتون میشه برم رنگ n2 بخرم بزارم؟بپوشونه😞😞 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟.. 1397/05/13 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی_نازی1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 2124 اره میشه ولی حیفه، بلند شه خوب مبشه وقتی ریشه مشکی اش دراد، سعی کن خودتو وفق بدی
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 56295 مش سنو بالا نشون میده, هایلایت میکردی خبی رنگ تیره بزن روش یکدست بشه بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 نمیتونم کنار بیام دور وور ببینم کسی موهاش مشکیه دلم میگیره چیکارکنم رنگ بزارم میپوشونه😑😑دیگه ب پولشم فک نمیکنم فقط بره دیگه برنگرده😐 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
mehda عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 989 فک نکنم بشه کاریش کرد😔دکلرس دیگه؟ + پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 اره میشه ولی حیفه، بلند شه خوب مبشه وقتی ریشه مشکی اش دراد، سعی کن خودتو وفق بدی برم رنگ بخرم بزارم تا نصفه هاش حداقل مشکی شه خعلی رومخمه اصلا شالای رنگی نمیتونم سرکنم پوستم سفیده ولی نمیشه خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
بانوگلگلی عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 937 با اجازه استارتر یه سوال : من موهام فره به نظرتون مش کنم قشنگ میشه ؟؟؟ فره ریز نیست ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 فک نکنم بشه کاریش کرد😔دکلرس دیگه؟ اره خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
نازی_نازی1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 2124 برم رنگ بخرم بزارم تا نصفه هاش حداقل مشکی شه خعلی رومخمه اصلا شالای رنگی نمیتونم سرکنم پوستم سفیده و ... بهش عادت نداری، یه کم صبر کن، یه کم بی خیال باش
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 با اجازه استارتر یه سوال : من موهام فره به نظرتون مش کنم قشنگ میشه ؟؟؟ فره ریز نیست بنظرم نکن مش رو موی لخت خوب میشه من فر نیست حالت داره ولی همش باید اتو کنم خوب بشه منم مسافرت میرم نمیتونم اتو کنم اصلا خوب نیست خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 ماه بعدیم قراره عکس اسپرت برم حالا تااون موقع درس میشه باز پولم ک هدر رفت ولی مسافرت میخام برم نمیتونم بخودم زیاد برسم یا اتو بزنم بنظرتون رنگ بخرم بزارم میپوشونه؟من قصد نداشتم انقد جیغ باشه والا 😑😑خیلی ضایعست خوبه ها ولی باشال وروسری زشت میشم😣😣 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
maryam358 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 12484 آره منم تجربه ش رو دارممش كردم پشيمون شدمفرداش مشكي كردممنم عين خودت تيپ اسپرت و دخترونه بيشتر دوست دارم یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔
بانوگلگلی عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 937 بنظرم نکن مش رو موی لخت خوب میشه من فر نیست حالت داره ولی همش باید اتو کنم خوب بشه منم مسافرت میرم ن ... ممنون که راهنماییم کردی. منم یه چند سالیه که نرم کننده استفاده میکنم بهتر شده موهام وگرنه قبلش خیلی رو اعصابم بود. ذات بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است.
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 ممنون که راهنماییم کردی. منم یه چند سالیه که نرم کننده استفاده میکنم بهتر شده موهام وگرنه قبلش خیلی ... منم با ماسک مو نگه داشتم موهامو.قربانت عزیزم من الان خیلی پشیمون شدم😢😢 خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
iilhami مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 723 آره منم تجربه ش رو دارم مش كردم پشيمون شدم فرداش مشكي كردم منم عين خودت تيپ اسپرت و دخترونه ... دقیقا منم اینجورم شما ک فرداش مشکی کردی مشات چ رنگی شد؟رنگ میگیرع؟ خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..