2777
2789
عنوان

تحرک اسپرم classA:5

| مشاهده متن کامل بحث + 18871 بازدید | 122 پست
برای شما نوشته 4 درصد یا بیشتر جلوش؟؟؟؟ دکتر ما گفته نرماله😐 این که نرمال آزمایشگاه 4 درصد باشه د ...

ده بار آمایششو نگاه کردم هربار گیج شدم هی اومدم سوال کردم گیجتر شدم،این دفعه که خواستیم آزمایششو نشون بدیم خودمم میرم داخل ببینم چی میگه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شما نوشته 4 درصد یا بیشتر جلوش؟؟؟؟ دکتر ما گفته نرماله😐 این که نرمال آزمایشگاه 4 درصد باشه د ...

۴ خیلی کمه‌،دکترا حتی مینویسه abnormalبازاگه نزدیک اون عددباشه نمیگن مشکله

مثلا تحرک رنج گفته زیر ۴۰ نرمال نیس براهمسرم ۳۹،۴ دکتره گفت خیلیم خوبه،اما اصلا خوب نیست باید نزدیک ب صددرصدبشه ک عالی محسوب شه

ببین ب زبان ساده تر موفولوژی ۴ درصد یعنی ۹۶ درصد اسپرم ها شکل سالم ندارن ۴ درصدشون سالمن که عملا احتمال باروری صفره 

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
همسر من فقط داره ال کارنیتین میخوره،و فعلا ک نتیجه نگرفتیم باز براش آز نوشته ک باید هفته بعد بریم بب ...

شوهر من کم.تحرکی داشت a.و b اول رو هم 15 بود ، دکتر بهش ویتامین ای، زینک پلاس و ی امپول ک اسمش یادم نیست بهش داد،دوباره ک آز داد شده بود 25 ک باید بالای 50 میبود، دیگه دارو مصرف نکرد یعنی نرفت پیش دکتر، من خودم بهش دارو گیاهی دادم 2 ماه بعدش باردار شدم

وروجکای من   منتظرتونم زودی بیاین تو دل مامان   
۴ خیلی کمه‌،دکترا حتی مینویسه abnormalبازاگه نزدیک اون عددباشه نمیگن مشکله مثلا تحرک رنج گفته زیر ۴ ...

نمیدونم عزیزم دکتر ما که گفته جای نگرانی نیست...آخه چندتا دکتر رفتیم همشون همینو گفتن....هرچی خدا بخواد نهایتش از روش آزمایشگاهی استفاده میکنیم 

خیلیا همینجا با مورفو یه درصد طبیعی باردار شدن...هیچی غیرممکن نیست

نمیدونم عزیزم دکتر ما که گفته جای نگرانی نیست...آخه چندتا دکتر رفتیم همشون همینو گفتن....هرچی خدا بخ ...

هیچی غیرممکن نیس،تاخدا نخوادبرگی ازدرخت نمیفته کاملا قبول دارم منتها تقویت کردنش آسونه درست میشه جای نگرانی نیس اصلا خدا کنه بصورت طبیعی صاحب بچه های سالم و صالح بشین هم شما هم من و همه منتظرا

شوهر من کم.تحرکی داشت a.و b اول رو هم 15 بود ، دکتر بهش ویتامین ای، زینک پلاس و ی امپول ک اسمش یادم ...

عزیزم میشه بگی چی دادی همسرت خورد؟ بچتون دخمله یاپسر؟ 

انشاالله عزیزم خدا قسمتمون میکنه حتما من مطمئنم❤

ان شاءالله،این آزمایش ک فرستادم رنجش همون مثل مال شمابود؟ 

دکترازنظر تغذیه هیچ توصیه ای نکرد؟ 

عزیزم میشه بگی چی دادی همسرت خورد؟ بچتون دخمله یاپسر؟ 

پسر بود، موقع زایمان از دستش دادم هنوز 2 ماه نمیشه، 

تارونه، یا همون پودر درخت نخل، ی دستوری داره من طبق همون دستور بهش دادم

پسر بود، موقع زایمان از دستش دادم هنوز 2 ماه نمیشه،  تارونه، یا همون پودر درخت نخل، ی دستوری د ...

عزززیزدلم چقدناراحت شدم ،خدا کنه بارداری بعدیتون ان شاءالله نینیای نازبیارین،چراازدستش دادین؟ وای خدایا

پسر بود، موقع زایمان از دستش دادم هنوز 2 ماه نمیشه،  تارونه، یا همون پودر درخت نخل، ی دستوری د ...

فک کنم گیراوردنش سخته درسته؟

الان شوهرم باز داره مصرف میکنه ان شاءالله ب همین زودی دوباره خدا بهم میده مطمینم،  همينطور ب همه شماها، خدا خیلی بزرگتر از این حرفهاست کافیه ازش بخوای 

عزززیزدلم چقدناراحت شدم ،خدا کنه بارداری بعدیتون ان شاءالله نینیای نازبیارین،چراازدستش دادین؟ وای خد ...

عزیزم نميتونم در موردش حرف بزنم طاقتشو ندارم، بخاطر احمال کاری دکترا

عزیزم نميتونم در موردش حرف بزنم طاقتشو ندارم، بخاطر احمال کاری دکترا

خاک بر سرشون .توروخدا ناراحت نشو عزیزم 

حتما حکمتی داشته،ان شاء الله خدا دامنتونو سبزکنه بابچه های صالح وسالم😘😘😘