سلام،کیا همسرشون تحرک اسپرمشون دراین حد ۵ اینا بوده و چی مصرف کردن چقدر زمان برد و روند پیشرفت چقدر زمان برد که به حد نرمال برسه؟هرکی میدونه و تجربه داشته لطفا جواب بده
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اگه جنوب آشنایی دارین بگو واست پیدا کنه بفرسته،کسایی گ خودشون درخت نخل دارن، اگه ن ک عطاری معتبر برو پیدا میشه فقط مطمین باش ک ناخالصی نداشته باشن، 100 گرم کافیه شبی یک گرم، با خرما قاطی کن بهش بده یا بریز تو شیر
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من شوهرم شبا سیاهدانه وعسل میخوره ،جوشانده خرنوب خیلی بدمزن هردو با کلی قرص ویتامین اینا
خرنوب شنیده بودم واسه بعضیا معکوس جواب میده واسه همین من ترسیدم ب شوهرم بدم، تارونه دادم ک هیچ اثر منفی نداره، و خیلی خوبه. همراه با دو عدد خرما و ی ق عسل و ی دونه پسته و.گردو و بادوم قاطی میکنم بهش میدم
شیرموز هم خیلی خوبه ک من در کنارش هر روز درست میکنم بهش میدم، شیر موز با ی قاشق عسل و.گردو و پسته و بادام و فندق انجیر میکس میکنم بعد روزی ی. لیوان بهش میدم