2777
2789
عنوان

تحرک اسپرم classA:5

| مشاهده متن کامل بحث + 18864 بازدید | 122 پست
موفولوژی همسروشما چنده؟

برای همسرم 4درصده که تو رنج آزمایشگاه نرمال بود

بعضی آزمایشگاه ها رنج نرمالشون از 40 درصد به بالاست بعضی دیگه از 4 درصد به بالا.....اگه تو رنج آزمایشگاه شما 4درصد زده نرمال پس نرماله

تعدادش هم عالی بود خیلی

فقط تحرکش کم بود...کلاسaصفر بود و کلاس bهم بیست درصد بود

دکتر گفته فقط مشکل تحرک داره مورفو مشکل نداره

برای همسرم 4درصده که تو رنج آزمایشگاه نرمال بود بعضی آزمایشگاه ها رنج نرمالشون از 40 درصد به بالاست ...

راست میگینا نرمال هرآزمایشگاهی تو برگه آزمایش هست من فکرمیکنم برای همسرم ۴بود خوب بود،چون نزده بودکه پایینه،پایین باشه میزنهlowمگه ن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای همسرم 4درصده که تو رنج آزمایشگاه نرمال بود بعضی آزمایشگاه ها رنج نرمالشون از 40 درصد به بالاست ...

الحمدالله تحرکشون ان شاءالله خوب میشه،چقدر ازین ۳ماه گذشته کی باید برید؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
راست میگینا نرمال هرآزمایشگاهی تو برگه آزمایش هست من فکرمیکنم برای همسرم ۴بود خوب بود،چون نزده بودکه ...

ببری دکتر دورش خط میکشه...دکتر برای من فقط دور تحرک خط قرمز کشید که یعنی مشکلش همینه......کلا وقتی رنج نرمال آزمایشگاه زده راحت میشه خودتون نگاه کنین و متوجه بشین ایراد اصلی چیه

الحمدالله تحرکشون ان شاءالله خوب میشه،چقدر ازین ۳ماه گذشته کی باید برید؟

یه ماه و نیم گذشته . ...مرسی عزیزم انشاالله مشکل شماهم حل میشه عزیزم.....خدا کنه همه ی منتظرا طعم مادرشدنو بچشن

ببری دکتر دورش خط میکشه...دکتر برای من فقط دور تحرک خط قرمز کشید که یعنی مشکلش همینه......کلا وقتی ر ...

بله،درسته،داشتم درمورد مورفولوژیشم نگرانی پیدا میکردم😄

یه ماه و نیم گذشته . ...مرسی عزیزم انشاالله مشکل شماهم حل میشه عزیزم.....خدا کنه همه ی منتظرا طعم ما ...

ان شاءالله،التماس دعا

ممنونم ازتون عزیزم،ان شاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاد برام دعا کنین،ممنون که وقت گذاشتین بریم آز م ...

فدای شما،نتیجه روبیاین  بگین لطفا.ان شاء الله که همسرتونم تغییرکرده باشه و به هرچی میخواین برسین

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ببخشید،فولیک اسید هم میشه ویتامین  ای وسی بخرم که بخوره؟ایراد ک نداره؟من خوزم قصد دارم این ماه ...

فولیک ا میلی هم یه شب درمیان ایرادنداره،به دکترتونم بگین نظراون مهمتره

آره گلم آسیاب میکنی یه قاشق غذاخوری سیاهدانه و عسل دویاسه قاشق،هردوهم بخورین خ خوبه منتها مزه اش افتضحاحه

عزیزم تو رنج آزمایشگاهی هم که همسرم آز داده زده ۴ ب بالا،اما اگه ۴ باشه یعنی خیلی کمه خب حداقل ترین مقداره،من مال شوهرم ۵۵ تازه بازم کمه باید بشه ۸۰ به بالا برا یه نطفه عالی

عزیزم تو رنج آزمایشگاهی هم که همسرم آز داده زده ۴ ب بالا،اما اگه ۴ باشه یعنی خیلی کمه خب حداقل ترین ...

برای شما نوشته 4 درصد یا بیشتر جلوش؟؟؟؟

دکتر ما گفته نرماله😐

این که نرمال آزمایشگاه 4 درصد باشه دیگه بیشترین مقداری که میتونه داشته باشه 10درصد هست

یعنی مورفو یه مرد عالی هم باشه ده درصد دیگه آخرشه

من تو نت هم سرچ کروم نوشته مورفو از دو روش محاسبه میشه...که تو یه روش از 4درصد نرماله و تو روس دیگه فکر میکنم از 40 درصد

عزیزم تو رنج آزمایشگاهی هم که همسرم آز داده زده ۴ ب بالا،اما اگه ۴ باشه یعنی خیلی کمه خب حداقل ترین ...

زده از ۴تا ی عددی ک یادم نیست چنده،بعد من گفتم خب اگه ۴هست کمه ک،ب همسرم گفتم گفت دکتر چیزی نگفته،نمیدونم پس ینی کمه؟امید به خدا 

فدای شما،نتیجه روبیاین  بگین لطفا.ان شاء الله که همسرتونم تغییرکرده باشه و به هرچی میخواین برسی ...

ممنون،میام میگم ان شاءالله