2777
2789
عنوان

قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 68 پست
شوهر من برعکسه، من کلی وسیله گرفتم و تو خونه ورزش میکنم و میگه فقط ظاهر برات مهمه نه تفکر و عالم بود ...

طرز فکرا و سلیقه ها متفاوت دیگه...........

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عزیزم ببخشید ولی به نظرم درست نیست دل این خانوم رو سرد کنیم از شوهرش. زندگی کردن با کسانی که دغدغه ...

ممنون عزیزم. کاملا درسته. چیزایی که گفتی دقیقا تو زندگیم هست حتی تل گرام هم نداره و براش مهم نیس.

ولی کاش به لغاتی که از دهنش در میومد هم توجه میکرد که چقدر می‌تونه یه زن رو بشکونه و لهش کنه. بفهمه که من زن هستم دارم باهاش زندگی میکنم نه یه مرد. کاش میتونست درکم کنه که چقدر فشار رومه

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حاااتوقصاوت کن من از ارایشگاه اومدم دارم میرم عروسی همسرم میگه وایییییی چرا خودتواینجورکردی من ...

سخته خیلی سخته.‌ فقط میتونم برات دعا کنم که خدا خودش مشکلاتت رو حل کنه🙏

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
ممنون عزیزم. کاملا درسته. چیزایی که گفتی دقیقا تو زندگیم هست حتی تل گرام هم نداره و براش مهم نیس. & ...

عزیزم من شما رو کاملا درک می کنم. چون شرایطم مشابه شماست.

ولی فهمیدم که شوهرم آدمیه که باید بهش دقیقا بگم چه انتظاری ازش دارم. وقتی که می گم بعضی وقتا بهش توجه می کنه. البته خیلی وقتا هم یادش می ره و باید یادآوری کنم. اول از همه اینو پذیرفتم که رفتارش از روی بدجنسی نیست.

راستش اولش زیاد قهر می کردم. بعد ایشون بدتر جبهه می گرفت و همه چی بدتر می شد و از ازدواجش پشیمون می شد.

بعد فهمیدم باید بخش مربوط به خودم رو خودم به عهده بگیرم.

الان برعکس شده. وقتی همچین تنشی داریم اهمیت نمی دم و کار خودمو می کنم. ولی بعدا که با هم خوب می شیم خیلی واضح و دقیق بهش می گم ازش چه انتظاری داشتم و کجای حرفش یا رفتارش بهم آسیب زد.

مثلا مدتی قبل مجبورش کردم بشینه و براش توضیح دادم که وقتی از چیزی ناراحتم انتظار دارم که مدت طولانی به حرفام گوش بدی و به جای اینکه شماتتم کنی بهم دلداری بدی تا احساس شجاعت کنم

به نظرم شما هم اگه مشکل منو داری هرچی می تونی از تنش اجتناب کن. چون توی تنش و دعوا اینا احساس می کنن افتادن تو دام فعالیت های چیپ مغزی. برعکس اون لحظه سعی کن شاد باشی.

بعدا توی یه موقعیت آروم بهش بگو که از شنیدن این حرف ناراحت میشی. و دقیقا مثل یه مساله ریاضی براش توضیح بده که به نظرت فرایند حل این مشکل چطوره.

حتما ازش بخواه ایشونم توضیح بده چی می خواد.

ببین من وقتی با شوهرم ازدواج کردم گاهی دو روز از اتاقش بیرون نمی اومد و حتی غذا نمی خورد. همه بهم می گفتن این داره خودشو نابود می کنه.

قدم قدم جلو رفتم. سعی کردم از لذت های زندگی بگم. بهش گفتم ما روزانه باید یک ساعت برای حرف زدن با هم وقت بذاریم. و این کار رو می کنیم. ببین اولش به من می گفت تو داری زندگی منو سطحی می کنی. تو داری منو درگیر مسائل خاله زنکی می کنی. نگران بود از زندگی عقب بمونه.
خیلی صبوری کردم.
مجبورش کردم ورزش کنه. از بین دوستانمون اونایی که همفکر خودمون بودن انتخاب کردم و شروع کردم باهاشون رفت و آمد کردن. این رفت و آمد ها باعث شد شوهرم بفهمه که دغدغه های معمولی زندگی رو همه مردم دارن و شروع کرد به خوش گذروندن.
تفریح های مورد علاقه اش رو پیدا کردم و بهش بال و پر دادم. خلاصه از برج عاجش فرود آوردمش. البته همیشه برنامه مطالعه مون اولویت زندگی ماست. یعنی اگه کاری داشته باشیم خیلی راحت حتی مدت طولانی مهمونی خونه نزدیکانمون هم نمی ریم.

عزیزم ببخشید ولی به نظرم درست نیست دل این خانوم رو سرد کنیم از شوهرش. زندگی کردن با کسانی که دغدغه ...

میدونم چی میگی، چون خودم هم مشکل مشابه این خانم رو دارم، ولی معتقدم یه زندگی باید در همه جنبه هاش پیش بره. 

دنبال علم بودن، کار بودن، پول بودن، دلیل موجهی برای بی اخلاقی و بد حرف زدن نمیشه، چه برای خانم و چه برای آقا.

قصد دلسرد کردن کسی رو هم نداشتم، اما مخالف اینم که به غرور کسی لطمه بخوره.

آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه😁

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
عزیزم من شما رو کاملا درک می کنم. چون شرایطم مشابه شماست. ولی فهمیدم که شوهرم آدمیه که باید بهش دقی ...

درسته، خیلی چیزایی میگین دقیقا تو زندگی منم هست و مشکل منم اینه که سریع عصبی میشم ازحرفاش. باید تمرین کنم که تحملم بالاتر بره تا بتونم صحبت کنم باهاش و فرصت بدم تا حل کنیم مشکلات رو‌. حتما اینکارو میکنم.

ممنون از راهنمایی و کمکت عزیزم. 

میدونم چی میگی، چون خودم هم مشکل مشابه این خانم رو دارم، ولی معتقدم یه زندگی باید در همه جنبه هاش پی ...

منم همه حرفم همینه که به خودم رسیدن دلیل بر سطحی نگاه کردن ب زندگی نیس، یه کم آرایش کردن من، دلیل بر قرطی بودن نیس. و اینکه اینجور صحبت کردنش با من، منو خورد می‌کنه و نمیتونم تحمل کنم و در نتیجه باعث دعوا میشه.

شاید با بالا بردن تحمل تونستم حل کنم و تاثیر بذارم روش

میدونم چی میگی، چون خودم هم مشکل مشابه این خانم رو دارم، ولی معتقدم یه زندگی باید در همه جنبه هاش پی ...

بله توضیح شما کاملا درسته. یه آدم سالم ادمیه که در همه ابعاد بتونه رشد کنه.

بالا هم توضیح دادم که برای ثابت کردن این به شوهر خودم تلاش کردم. یه جاهایی هم پذیرفتم تفاوت رو.

ولی خب حرفم این بود که توی این جریان خاص کلام شوهرش بد بوده ولی خب نه خیلی زیاد. ایشون اصرار کرده که اون حتما یه نظری بده اونم یه چیزی گفته. به احتمال زیاد اصلا توی تصورشم نمی گنجیده که این جواب مورد نظر همسرش نبوده.