2777
2789
اصفهان خمینی شهر چهار راه شهرداری جنب قرض الحسنه رضوی دکتر سعید رضا فاطمی نیا تلفنشم عرض کنم؟؟؟/

سلام باید از قبل نوبت بگیریم یا هر وقت بریم بهمون نوبت میده؟

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=65783114]کل این بیست و پنج سال رو با ده ثانیه تمومش کرد برا پنج ثانیه نبضم رو گرفت و رنگ زبون ...

میگفت هرچی غذا میخوری تبدیل به سم میشه میره تو خونت. معدت غذاها رو هضم نمیکنه و فاسد شده میریزه توی کل بدن . معدم که درمان شد برا همیششششه میگرن تموم شد .کل زمان درمان هم بیست روز بیشتر نبود دوره درمان اما روز سوم خوب شدم اما داروها رو ادامه دادم تا بیست روز الانم سه ساله یک بار هم میگرن نگرفتم

سلام باید از قبل نوبت بگیریم یا هر وقت بریم بهمون نوبت میده؟

از زمانی که زنگ بزنید دوسه روزه نوبت میده شایدم اگه برید بشینید به عنوان اخرین مریض ببینه .دکتر متواضع و بسیار با تقواییه خدای متعال هم شفا رو در دستاش گذاشته

من و شوهرمم میگرن داریم که اوضاع اون بدتره داره پراپرانولول با توپیرامات میخوره ولی اثر نذاشته

بهتون قول شرف میدم اگه تشریف بیارید پیشش به امید خدای متعال حتما حتما خوب میشید من بدترین نوع میگرن جهان رو داشتم خوبم کرد

از زمانی که زنگ بزنید دوسه روزه نوبت میده شایدم اگه برید بشینید به عنوان اخرین مریض ببینه .دکتر متوا ...

وای منو ک روانی کرده این میگرن شمارشم لطف کنین 

من و شوهرمم میگرن داریم که اوضاع اون بدتره داره پراپرانولول با توپیرامات میخوره ولی اثر نذاشته

توپیرامات رو بزارین کنار سوماتریپتان امتحان کنید هم دوز 50 داره هم 100

شما 50 بگیرین به محض شروع سردرد بخورید اروم میشین.بدون نسخه هم میده داروخونه.عالیه.اگر خاستین با دکترتون هم میتونین مشورت کنین.ولی خود منم داروخونه بهم معرفی کرد

چشم به راه...