2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حال حاضر دمنوشی چیزی ک فورا ارومم کنه نمیشناسین چوت الان نمیتونم برم 

هرچیزی که بتونه خونتون رو رقیق کنه . با داروی شیمیایی موافق نیستم خیلی . اما اگه الان اذیتید .موقتا پروپرانولول خون رو خیلی رقیق میکنه

مشکلی نداره بفرمایین

عزیزم منم میگرن دارم مسکن آروم اش نمیکنه باید ملاحظه کنی گریه کنی سریع درد میگیره ناراحت شی حرص بخوری سعی کن تو سرصدای زیاد نباشی اگر گرفت دردش با شال محکم سرت ببند آروم میشه من همیشه میبندم

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
من که فقط با سوماتریپتان آروم میشم.مسکن ها اثری ندارن اصلا

منم فقط با سوماتریپتان بهتر میشم ولی اونم عوارض داره برام کل استخونام درد میگیرهگلو درد شدید میگیرم

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
میگفت هرچی غذا میخوری تبدیل به سم میشه میره تو خونت. معدت غذاها رو هضم نمیکنه و فاسد شده میریزه توی ...

من یه مدته خام گیاهخواری شروع کردم خیلی خیلی بهتر شده میگرنم به نظرم درست گفته از معده و غذا هم میتونه باشه 

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)
من یه مدته خام گیاهخواری شروع کردم خیلی خیلی بهتر شده میگرنم به نظرم درست گفته از معده و غذا هم میتو ...

چرا اینکارو کردین ؟؟؟؟ تجربه شخصیتون بود یا کسی پیشنهاد کرد؟؟؟؟

[QUOTE=65783890]منم فقط با سوماتریپتان بهتر میشم ولی اونم عوارض داره برام کل استخونام درد میگیرهگلو درد 

مصرف بیش از حدش استخون درد میاره. در هفته ده تا دونه بیشتر نباید خورد.

ولی بازم دردش بهتر از میگرنه.با گذشت زمان عادی میشه

چشم به راه...
من یه مدته خام گیاهخواری شروع کردم خیلی خیلی بهتر شده میگرنم به نظرم درست گفته از معده و غذا هم میتو ...

منم شنیدم گیاه خواری خوبه ولی متاسفانه شدیدا فست فودی هستم 

[QUOTE=65783890]منم فقط با سوماتریپتان بهتر میشم ولی اونم عوارض داره برام کل استخونام درد میگیرهگلو ...

خواهش میکنم به فکر درمان قطعیش باشید این داروها خیلی عوارض داره دوراز جونتون. اخه ادم تا کی میگرن رو تحمل کنه زندگی به کام ادم تلخ میشه

منم شنیدم گیاه خواری خوبه ولی متاسفانه شدیدا فست فودی هستم 

بدووون شک یکی از دلایل اصلی میگرن فست فدوده .هیچ میدونید توکارخونه های سوسیس و کالباس و همبرگرها چی ها رو با هم قاطی میکنن؟؟؟؟؟