2777
2789
بدووون شک یکی از دلایل اصلی میگرن فست فدوده .هیچ میدونید توکارخونه های سوسیس و کالباس و همبرگرها چی ...

من اصلاااا اینها رو مصرف نمیکنم.تب سنتی هم رفتم جواب نداد. بعدم کی میتونه بیاد اصفهان اووووووه دردسرش زیاده

چشم به راه...

[QUOTE=65784284]من اصلاااا اینها رو مصرف نمیکنم.تب سنتی هم رفتم جواب نداد. بعدم کی میتونه بیاد اصفهان اووووووه دردسر ...[/QUOTEنمیتونم نخورم اصلا از اول گیاه خوار نبودم نخورمم گشنه میشمممممم  من اصفهان هستم حتما میرم نتیجه رو اعلام میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلاااا اینها رو مصرف نمیکنم.تب سنتی هم رفتم جواب نداد. بعدم کی میتونه بیاد اصفهان اووووووه دردسر ...

طب سنتی تا از روی طبع شخصیتون تشخیص نده چه بسا که فایده ای نکنه. دکتر باید نبض شخص خودتون رو رنگ زبون خودتون رو رنگ پوست خودتون رو ببینه تا بتونه در مرحله اول تشخیص بده دوما داروی مناسب طبعتون رو تجویز کنه سوما شما در رعایت مصرف دارو ها و پرهیز غذاهای نباید. تلاش کنید . برا سلامتی ادم اگه ادم اون ور دنیا هم بره می ارزه اگه تشریف اوردید اصفهان منو خانومم در خدمت هستیم . چی بهتذ از مهمان که حبیب خداست و چی بهتر از کمک به بیمار که ثواب داره

[QUOTE=65784284]من اصلاااا اینها رو مصرف نمیکنم.تب سنتی هم رفتم جواب نداد. بعدم کی میتونه بیاد اصفها ...

خواهر گرامی خمینی شهر دوتا چهارراه شهرداری داره اونی که مرکزه شهره باید تشریف ببرید نه اونی که توی انتهای خمینی شهره

تقریبا کدوم قسمت میشه؟

شما از اون خیابونی که کتابخونه توشه دویست متر باید به طرف اصغر اباد تشریف ببرید سمت راست جاده پله میخوره میره پایین. داروهاشم خودش داره توی داروخانش

ممن خودم اصفهان زندگی میکنم میدونم چ خبره خخخخ

اصفهانیا به دلیل حملات بزرگی که به این شهر شده در قدیما متاسفانه .روحیه احتیاط!!! در مصرف و هزینه و پول روشون اثر گذاشته ناخوداگاه. 

ممن خودم اصفهان زندگی میکنم میدونم چ خبره خخخخ

اگه ان شاالله تعالی تشریف بردید و به امید خدای متعال شفا گرفتید توی زمانهای مختلف تاپیک بزنید که دوستان هم بتونن استفاده کنن و نجات پیدا کنن از این مریضی کمرشکن .حقیر هم در خدمت هربزرگواری که از جای جای ایران تشریف بیارن در خدمتم