2777
2789
توپیرامات رو بزارین کنار سوماتریپتان امتحان کنید هم دوز 50 داره هم 100 شما 50 بگیرین به محض شروع سر ...

ممنون

بعضی وقتا زندگیمون مختل میشه واقعا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله اگر بتونیم میایم

اگه اشنا داشتین که چه بهتر هم فاله هم تماشا اما اگه کسی رو اصفهان نداشتین حقیر در خدمتم .مهمان حبیب خدای متعاله و هرکاری از دستم بربیاد انجام میدم .با این دوستتون که نوشتن اصفهانن در ارتباط باشید که اگه نتیجه گرفتن تشریف بیارید قدمتون بر چشم

اگه اشنا داشتین که چه بهتر هم فاله هم تماشا اما اگه کسی رو اصفهان نداشتین حقیر در خدمتم .مهمان حبیب ...

خوشحال میشم نتیجه گرفتم شماها هم بیاین بچه ها در خدمتتونم

اگه اشنا داشتین که چه بهتر هم فاله هم تماشا اما اگه کسی رو اصفهان نداشتین حقیر در خدمتم .مهمان حبیب ...

سالم باشین 

ممنون از مهمون نوازیتون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خوشحال میشم نتیجه گرفتم شماها هم بیاین بچه ها در خدمتتونم

یه دفترچه هم دارن که همه نوع غذاها و میوه ها و... توش نوشته شده طبعشون سرده گرمه اگه بهتون پرهیز غذایی ههم دادن لازمه که رعایت کنید اگه قراره قبل از غذا اب نخورید و همینطور بعد از غذا  و ناشتا هم چیزی بخورید لازمه که این جزییات انجام بشه تا نتیجه مطلوب حاصل بشه

دکتر سعیدرضا فاطمی نیا هم دکتر طب جدید هستن هم طب اسلامی سنتی. عضو هیئت و انجمن حجامت ایران . بالغ بر بیست ساله در خمینی شهر درس اخلاق میدن بسیار باتقوا که خدای متعال هم شفا رو در دستشون قرار دادن 

حتما گلم    

ان شااله که تاپیکتون منشا خیر بشه. فقط حقیر تاکید دارم که حتما همه جزیات باید رعایت بشه ناشتا بودن چیزی رو قبل از غذا خوردن بعد از غذا خوردن  پرهیزهای غذایی مصرف داروها همونطوری که بایده سر ساعت شک پر بودن یا خالی بودن موقع دارو و.... تا انشااله چیزی از قلم نیوفته

من دکتر مهربان را میشناسم واقعا دکتر خوبیه 

مادر من سردردهای میگرنی داشت و هر چند وقت یه بار همین جوری دائم سر درد داشت و اصلا نمی تونست کاری انجام بده با معرفی دوستم بردمش پیش دکتر مهربان و خداروشکر مادرم با درمان های ایشون خوب شد و الان خیلی خیلی سردرد هاش کمتر شده 

انقدر دکتر با تجربه و خوبی هستش من خودم دیدم همیشه یه سری کتاب روی میزش هست برای اینکه دقیق دارو تجویز کنه و کلا راهکار درمان بده برای بیمارهاش از روی آن نگاه میکنه بعد کار انجام میده