2777
2789
عنوان

کیا با دوس پسرشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 93 پست
مثلا؟؟؟فضول شدم بدووونم

روم نمیشه نپرس

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوستم با دوس پسرش ازدواج کرد ولی برعکس شد یعنی پسره بدبینه همش میگ تو شاید قبل من با کسی بوده که ...

😧😧😦😦😱😱😱😰😰😰

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
من بهمم اصلا شک نداره خوشبختم هستیم البته تازه یک ساله عروسی کردیم و۲سالم عقد بودیم

شکر 

منم 🤗🤗🤗سال ٩٠ دوست شديم با اينكه خانواده همسرم سنتي هستن ولي اونا هم راضي بودن پسرشون خودش انتخاب كنه، الانم يه پسر داريم ، به پسرمم پيشنهاد ميكنم خودش انتخاب كنه ، در كل بهترين مرديه كه تو دنيا ميشناسم و حتي اگه ١٠٠ بار متولد بشم انتخابش ميكنم، شك و اينا ماله قبل ازدواجه ، چرا وقتي دوست بوديم خيلي شكاك بود و پدرمو در اورد!! ولي از وقتي ازدواج كرديم ديگه اصلا 🤗🤗🤗🤗

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
بیا خصوصی...سوالم خیلی مهمه.خخخخ

خصوصی کجاست..

منم 🤗🤗🤗سال ٩٠ دوست شديم با اينكه خانواده همسرم سنتي هستن ولي اونا هم راضي بودن پسرشون خودش انتخاب ...

خیلی خوبه خوشبخت بشین

بچها راضی هستین شوهرتون بدبین نیست بهتون

بدبین برا چی؟

ماهم دوست بودیم دو سال.الان راضی ایم از همدیگه من فقط با سطح خانوادگی اش مشکل دارم البته خانواده اش ادمای خوبیند اذیتی ندارند ولی سطح فرهنگ و مادی باما متفاوتند ک همون موقع هم بابام بخاطر همین مخالفت کرد ولی ازدواج کردیم همو هم خیلی دوست داریم. 

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
درخاست دادم.همونجا کک عکس پاکت نامه دارهداره اونجا عدد میاد برات.بزن

عزیزم پذیرفتم درخواستتو

بعدشم تو رابطه های دوستی ادم تا هر جا ک پیش بره دونفری باهم بوده دیگه خب اگه اینجوری دختر هم باید بدبین بشه. این نگاه جنسیتی چیه به اینجور مسائل دارید اخه. خودتون میزارید تو دهن پسرا!!!

مثلا دوست بوده یا اصلا رابطه ایی هم داشتند یکم فراتر چرا باید پسر بدبین باشه؟؟؟ مگه دختر فقط تنها بوده

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

خوشحالم ک اکثرا راضی هستین.. امیدوارم کردین ممنون