2777
2789
عنوان

کیا با دوس پسرشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 93 پست
میخوام ببینم پشیمون نشدن و اینکه شوهرشون بهشون بدبین نیست الان لطفا بگید ممنون

اينا حرفها مال پنجاه سال پيشه الان خنده داره😏

به چي بدبين باشه؟!؟! همزمان ك تو دوست بودي باهاش اونم دوس دختر داشته 

پس تو هم بايد بدبين بشي

يا از نظر شما فقط دختر بايد پاك باشه پسر مشكلي نداره!!!!!

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من😆😆😆بدین نیست ولی خوب دیگه نمیتونم گولش بزنم با دوستام برم یکم جمع خودمی داشته باشیم😂😂😂زود دستمو میخونه 

ولی بنطرم خیلی خوبه چون همه جوره همو میشناسیم پایه دیوونه بازیای هم هستیم 

میخوام ببینم پشیمون نشدن و اینکه شوهرشون بهشون بدبین نیست الان لطفا بگید ممنون

نه

براي چي بدبين باشه

خب با دوست دختر خودشون ازدواج نكنن، با دوست دختر مردم بايد ازدواج كنن، اين قانونشه😉

البته ذهن مرد به این بستگی داره که تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه.شوهر من خونوادش خیلی بافرهنگن.مطمئن باش مردی که شک میکنه و دست بزن داره تو خونوادش هم همین اتفاقات می افته وگرنه کدوم آدم عاقلی دست روی زنش بلند میکنه و بهش شک میکنه.هر مشکلی در وجود مرد نشات از خونوادش داره.

من ازدواج کردم نه اصلا بدبین نیست البته شوهر من با اینکه قبلش میدونست چیکار کردم و با کیم... یعنی می ...

جدی؟ خیلی خوبه اتفاقا اونم همش ب من میگه انتخاب خودمی.. اگه اینجور باشه ک میگی عالی میشه ممنون گلم

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
خدارشکر خوشبخت بشید... من همش فک میکنم نامزدم در آینده بدجور خفتم میکنه چون یکم بنظرم زیادی پیش رفتی ...

چرا مگ چیکار کردین ک میگی زیادی پیش رفتین؟؟

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
بچها راضی هستین شوهرتون بدبین نیست بهتون

گذشت اون زمان الان دیگه همه ی سال و قبل ازدواج آشنا میشن و دوست 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
البته ذهن مرد به این بستگی داره که تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه.شوهر من خونوادش خیلی بافرهنگن.مطمئ ...

موافقم اره واقعا خانواده ریشه اصلی شخصیت ادمه

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹
چرا مگ چیکار کردین ک میگی زیادی پیش رفتین؟؟

شیطونی زیااد😶😶😶😶

من دوستم با دوس پسرش ازدواج کرد ولی برعکس شد یعنی پسره بدبینه همش میگ تو شاید قبل من با کسی بوده که بماند شاید الانم هستی چون تو سابقه داری اونقدم بد بینه که نمیذاره بره ارایشگاه واس مجلس یکی از دوستامون رفته بود ارایشگاه اونم اومده بود اونقد زده بودتش تمام ارایششو بهم.ریخت تمام فر موهاشو خراب کرد بدبختو هرروزم دعوا دارن حتی روی دوستم چاقو هم کشیده همیشه کبود و سیاهه باباشم گفته روزی که من گفتم ازدواج نکن جلو همه ما وایستادی الانم هر اتفاقی سزت بیاد حقته منم بهش گفتم برو پزشکی قانونی بندازش زندان دیه این همه کبووی و زخمهاتو ازش بگیر گف بهش گفتم گفته اگ همچین کاری کنی فقط کافیه ازاد شم به حضرت عباس میکشمت میگ تازه چاقو به دستم شده 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی