سلام خسته نباشید من حدود یکساله ازدواج کردم زمان تخمک گذاریم پهلو راست وچپم به شدت درد میگرفت در عین اقدام هم همینطور انقدر درد داشت که اجازه دخول کامل نمیتونستم بدم رفتم دکتر ازمایش سونو روشکم انجام دادم گفت چیزی نیست متفورمین داد گفت بعد یکسال اگه بچه دارم نشدی همسرت ازمایش اسپرم بده خلاصه همیشه قبل پریود تب ولرز شدید میکردم پریود میشدم خوب میشدم تواین یکسالم بچه دارنشدیم فقط الان 7روزه عقب انداختم بی بی زدم منفی شد الانم تب شدید دارم که گاهی میاد پایین گاهیم بالا لرزهم میکنم کل استخون وبدنم درد داره نمیدونم دلیلش چیه رفتم دکتر داخلی برای تب ولرز بخاطره عقب افتادن پریودم مسکن دادن باشربت گلو که خوب نشدم خیلی سرفه میکنم بنظر شما دلیل این تب ولرز هرماه چیست ؟؟ممنون میشم کمکم کنید
من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
نه فدات شم، سندروم پیش قاعدگیه احتمالا. اگه توی آزمایشهات چیز خاصی نشون نداده احتمال زیاد این سندروم رو داری. چیز خاصی نیست که بخوای نگران بشی خیلی از خانمها اینجورین توی دوران قاعدگی
私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗