cr7 مدیر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عنوان تب ولرز | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست سلام خانما کسی تو سایت ماما خوب سراغ داره که الان بیدار باشه جوابمو بده خیلی واجبه من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست 1397/05/13 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Devika عضویت: 1395/07/22 تعداد پست: 878 وااااای مرسی خب باردار بشم اگه تااخر بارداری همرام باشه چی؟ گلم اگه باردار باشی که دیگه پریود نمیشی و این حالتها رو هم نداریتوی این دوران استراحت، مصرف مایعات و از همش مهمتر نداشتن استرس بهتون کمک میکنه که حالتون خوب بشهمیتونین سرچ کنین در موردش بخونین :) 私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 گلم اگه باردار باشی که دیگه پریود نمیشی و این حالتها رو هم نداری توی این دوران استراحت، مصرف مایعا ... خیلی ممنون بله خوندم درموردش عزیزم مرسی واقعا کمکم کردی من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
Devika عضویت: 1395/07/22 تعداد پست: 878 خیلی ممنون بله خوندم درموردش عزیزم مرسی واقعا کمکم کردی خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
مهراناموسوي عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1051 ببين بدنت عفونت نداشته باشه تب كردي نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 ببين بدنت عفونت نداشته باشه تب كردي متخصص زنان رفتم دیدن ازمایش خون گرفت سونو شکم انجام دادم گفت چیزی نیست گفتم پس درد پهلوهام چیه گفت اون زمانه تخمکگذاریته که درد میگیره گفتم عفونتم ندارم گفت نه متفورمین داد پریودم منظم شه واسه بارداریم دارو نداد گفت تایکسال دنبال درمان نرو ودارو نمیدم فعلا من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست