منم دوست نداشتم چند نفر تو فیلمم باشن تو مراسم به فیلمبردار نشون دادمشون گفتم ایناها تو فیلم نباشن، اونجاها هم بیخبر آتیش میسوزوندن بعد که فیلم دیدن میگفتن چرا ما نیستیم کارش خوب نبوده، منم خوشحال
حالا اون به جهنم اصلا فیلمم مهم نیس فقط میترسم تو عروسیم دهن تلخی راه بندازه
بببین زیر ژپون لباس عروسم سر عقد یه دامن توری دوخته بود میگفت بپوش زیر ژپون یه وقت اگه دامنت زد بالا پاهات سفیده معلوم نشه اونقدی که مادرشوهرم حساسیت نشون میداد شوهرم عین خیالش نبود اصلا هم بددل نیس میگع هر طور میلته لباس بپوش ،حالا فک کن تو گرمای تیرماه منه بدبخت ذامنو پوشیدم زیر ژپون انقدم لاغرم بودم تا میرقصیدم دامن میومد پایین انقد خنگ بودم شوهرم میگغت درش بیار رفتم از مادرشوهرم پرسبدم بعذ دراوردم 😂😂😂😂😂
ببین استارتر بعد من رفت خاهرزادشو برا پسر بزرگش گرفت دختره اونقد دایورتی و بدخجاب بوذ جلو مردای خونه سوتین گردنی مینداخت انقد از این کارا کرد که منم حکم ازدایمو گرفتم احع خارزادش بود نمیتونست کاری کنه😂😁
البته مشکل من فقط فیلم نیس مادرشوهر من گند اخلاقه کاری کرد تو مراسم که به جان مادرم هممممه به ...
پس سعی کن توطئه هاش اثر گذار نباشه، مادرشوهر خواهر من واسه اینکه شب عروسی به خواهرم زهر کنه به دیدی گفته بود آهنگ مادر بذاره تا با داماد برقصه، چرا؟چون مادرمون بچگی فوت شده عمدا میخواست ناراحتمون کنه، دیدی قبول نکرد چون گفته بودیم بدون هماهنگی کاری نکنه، به جای اون آهنگ، آهنگ خواهر از طرف داماد پخش شد و من و همه دختر خاله هام و خاله هام با خواهرم رقصیدیم تو چشممان اشک بود ولی نگذاشتیم شاد بشه زن کثیف، بعد دامادمان اومد عذرخواهی کرد
استارتر سر عروسیم طوری رقصیدم و خوش گذروندم و به اذم های منفی بی توجه بودم بعد عروسیم که دوس و اشنا کلیپای موبایل برام میفرستادن تازه فهمیدم لباس خاهرشوهر و جاریم و مادذشوهرم چیع😁😁😁😁😁