2777
2789
بببین زیر ژپون لباس عروسم سر عقد یه دامن توری دوخته بود میگفت بپوش زیر ژپون یه وقت اگه دامنت زد بالا ...

منم لباسم یقه گرد پوشیده آستین بلند زنیکه مجبورم کرد شنل بپوشم کلل مراسم من عین زورو بودم

پس سعی کن توطئه هاش اثر گذار نباشه، مادرشوهر خواهر من واسه اینکه شب عروسی به خواهرم زهر کنه به دیدی ...

این عوضیم مهلت نداد فامیلای من برقصن 

تو فیلمم هیت یه جا مثل لاتا به فامیلاش میگه بریزین وسط

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس من تنهانیستم ،مادرشوهرمنم یه اداهایی دراورده که تو10سال فقط یکبارفیلم عروسیمودیدم ،وقتی که شوهرم کنارم رومبل نبوداومده نشسته ولی چه نشستنی😷دقیقاپشتشوکرده به من یعنی علنابه 200نفرآدم میخواست بفهمونه ازمن بدش میادولی اینجورآدماخودشونوخراب میکنن وبی ارزش ونکته جالبتراینه که گلی که شوهرم دوباره گرفته بودبه جزدسته گل عروس باخودش برداشت بردخونه خودش ت فیلمم هست گل دستشه ومثل گاوبدون خدافظی باکسی میره البته اینایی که گفتم واسه شب حنابندونه

استارتر سر عروسیم طوری رقصیدم و خوش گذروندم و به اذم های منفی بی توجه بودم بعد عروسیم که دوس و اشنا ...

خوش بحالت 

ولی این فرق داره بیس جاری تو ک و ن شوهرمه دو دقه جدا نمیشه 

باورت نمیشه اما یه دقیقه تز فیلم نیس که این توش نباشه

پس من تنهانیستم ،مادرشوهرمنم یه اداهایی دراورده که تو10سال فقط یکبارفیلم عروسیمودیدم ،وقتی که شوهرم ...

کاااااملا درک میکنم چون نمونه هاشو دارم 

منم یه عکس دارم پشت کرده به من دست شوهرمو گرفته عقده ای

ببین منم اویل سر عقذم کلی حرث خوردم بعد هم نامزدیم طولانی بوذ هم جاریم اومد حقشونو گذاشت کف دسشون هم تا یک سال اول عقد تمام اخلاقا و ناط ضعف و قوتشون اومد تو دسم برا عروسیم واقعا بهم خوشگرشت ،ببین سر عقد برادرشوهرم من یه پیراهن یقیه هفت عروسکی رو زانو پوشیدم گیپور مشکی بود یع آستین سرخود گوچولو هم داشت با یه شال حریر نازک گراشتم خدا شاهده منو از پای سفره عقد برد رو ایوون آبرومو برد با چشم اشکی و بغض برگشتم برا قند سابیدن بهم میگفت دستات سفیده جلب توجه میکنی وای 😁😁😁😁همین جاریم تو مراسم حنابندون مختلطش دکلته پوشیذ ،خاهرشوهرمم که الان از همه بی حجاب تره

ببین منم اویل سر عقذم کلی حرث خوردم بعد هم نامزدیم طولانی بوذ هم جاریم اومد حقشونو گذاشت کف دسشون هم ...

اره به خدا 

فامیلای خودشو اصلا نمیبینه بعد گیر میده به فامیلای من به یکی میگه چرا روسری سر نکرد به یکی میگه چرا چاقه

لعنتی مگه نون تورو میخوره؟