2777
2789

استفاده از پودر کیک آماده شوکوپارس😅😅😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد 

آرد 2.5 لیوان 

آب ولرم 1 لیوان 

شکر 1.5 لیوان

روغن نصف لیوان 

نوتلا 2 قاشق غذاخوری 

وانیل نصف قاشق چایخوری 

بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری 

کشمش به دلخواه 2 قاشق غذاخوری

اول تخم مرغها رو با دور متوسط همزن 3 دقیقه میزنیم
بعد بدونِ خاموش کردن همزن شکر رو اضافه میکنیم و انقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه و صدای بلورهای شکر رو ته ظرف نشنویم
همزمان با همزنِ روشن آب ولرم و روغن رو اضافه میکنیم
حالا همزن رو خاموش میکنیم و آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو توی مواد الکی میکنیم و با همزن دستی میزنیم
بعد نوتلا رو اضافه میکنیم و باز با همزن دستی در یک جهت هم میزنیم
اگر کشمش رو خواستید در این مرحله اضافه میکنید
مواد رو توی قالب ریخته و به مدت 45 تا 50 دقیقه توی فری که از قبل با دمای 180 درجه  گرم کردیم میذاریم

.Pain🔥you made me a believer

سه تا تخم مرغو پنج دقیقه با همزن بزن.وسطای هم زدن یه لیوان شکرم بریز توش و هم بزن.بعد نوک قاشق چایخوری وانیل اضافه کن.سه قاشق روغن.چهار قاشق گلاب.دو سوم لیوانم ماست بریز توش.دست اخر دو لیوان ارد و دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر و با هم قاطی کن ،کم کم به مایع کیکت اضافه کن.چهل و پنج دقیقه تو دمای 180 درجه بزار تا بپزه.توش میتونی گردو و کشمشم اضافه کنی اگه دوست داری.خیلی خوشمزه میشه