خداحافظ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 176 عنوان مامانا میدونین.... 94 بازدید | 11 پست دفع وادرار نوزاد شش ماهه ای که دیگه فرنی وغذا براش شروع میشه چقده کمه یازیاد؟دختروپسرفرق داره؟اخه دیگه نمیخوام شبادخترمو پوشک کنم 1397/05/12 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 پسرمن اصلا شبا جیش نمیکنه 😐الان ک ۱۳ماهشه تاحالا نشده شب جیش کنه ولی همین ک ی زره هوا روشن میشه دیگه شرومیشه تا لحظه اخر ک میخوابه 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 یکم زود نیس واسه از پوشک گرفتن!!!!؟؟؟😳😳 آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 پسرمن اصلا شبا جیش نمیکنه 😐الان ک ۱۳ماهشه تاحالا نشده شب جیش کنه ولی همین ک ی زره هوا روشن میشه دیگ ... واااا چه جالب😂😂😂 آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 ببخشید استارتر من با توجه به پسر خودم تعجب کردم اخه خواب و بیدار نداره کلا ابشارش فعاله😒😁😁😁 آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 واااا چه جالب😂😂😂 والابخدا😂یعنی حتی مسافرتم برماین پوشکش همچنان شب خشک توراه ولی خدانکنه ی زره هوا روشن بشه تا ساعت ۷و۸ پوشکش پره پره 😂 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خداحافظ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 176 یکم زود نیس واسه از پوشک گرفتن!!!!؟؟؟😳😳 خیلی پاهاش می سوزه نمیخوام اذیت شه
خداحافظ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 176 ببخشید استارتر من با توجه به پسر خودم تعجب کردم اخه خواب و بیدار نداره کلا ابشارش فعاله😒😁😁😁 دفعش چطوریه
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 خیلی پاهاش می سوزه نمیخوام اذیت شه شبا شورت اموزشی پاش کن البته اگه مثل پسر من دفعش زیاد نیس آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 دفعش چطوریه کاملا مثل روز ادرارو داره یعنی ساعت11ظهر که بیدار میشه پوشکش تپلی شده از جیش زیاد آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی
خداحافظ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 176 شبا شورت اموزشی پاش کن البته اگه مثل پسر من دفعش زیاد نیس من شنیدم بعدازشروع غذا دفع وادرارشون کم میشه اه چه بددخترمنم خیلی اکتیوه
مامانابوالفضل عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 604 من شنیدم بعدازشروع غذا دفع وادرارشون کم میشه اه چه بددخترمنم خیلی اکتیوه واسه من8ماهشه هنوزم کم نشده البته در طول روزش کمتر شده اما شبانه اصلا فرق نکرده آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی