2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷۰، ۴۶😭😭😭😭 بگن روزی یه قاشق زهرمار بخور چاق میشی میخورم. 

عزيزم من همسرم صدو هشتادو چهاره وزنش اول ازدواج پنجاه و نه كيلو بود😊

خودم رسوندمش به هفتادو چهار 

اين رژيم ها فقط طولاني مدت جواب ميده دقيقا همونجايي ك مياد جواب بده شما دست ميكشين حتي تو لاغري 

علاوه بر وعده هاي كااااااااملت 

روزانه عصر يه ليوان شير پرچرب و با خامه و بستي و موز كامل بزن مخلوط كن بخور 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
چقد  هم دردیم

شک ندارم من از شما لاغر ترم😭😭😭😭😭

خسته شدم بخدا

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
[QUOTE=65751153]حالا یه نفر صداقت داره  اینجوری نگو دیگه 😉[/QUOT چرانمیذاریدیه نفرکه اشتباه ف ...

اخه یه نفر نیست، همه ی دختر های این سنی چه تو ایران چه تو خارج براشون مهمه جلو جنس مخالف چه طور باشن حالا چه تو دانشگاه چه تو پارتی

عزيزم من همسرم صدو هشتادو چهاره وزنش اول ازدواج پنجاه و نه كيلو بود😊 خودم رسوندمش به هفتادو چهار&n ...

فقط همین. تو چند وقت جواب میده

قربونت بم مرسی که وقت گذاشتی

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
نه بابا منم 45،هستم هرچی خوردم جواب نگرفتم دیگه باهاش کنار اومدم 

من نا امید نشدم هنوز امیدوارم یروز بتونم ده کیلو اضافه کنم😞

فقط همین. تو چند وقت جواب میده قربونت بم مرسی که وقت گذاشتی

نه فقط همين ك نه 

من به غذاش خيليييي ميرسيدم به زور و مث بچه ها به خوردش ميدادم سيب زميني سرخ كرده با پنير و اينا 

حتي دو سه ماه يادمه باهاش دعوا نميكردم ك از غذا نيافته بخوره لج نكنه 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
واقعاااا هر دومون میشیم ۶۷ تقریبا😂😂😂😂عالی میشه

کاش  میشد. ولی نمیشه

عزیزم سنی نداری که من مطمئنم میتونی به وزن دلخواهت برسی. فقط عجله نکن که پوست وموهات آسیب میبینه

نه فقط همين ك نه  من به غذاش خيليييي ميرسيدم به زور و مث بچه ها به خوردش ميدادم سيب زميني سرخ ...

پس منم باید چند ماه باهمسرم دعوا نکنم که از غذا نیفتم😊

تو۱/۵ماه ۱۰ کیلو؟؟؟؟؟؟دانشگاه رفتن چه ربطی داره به لاغری مگه دانشگاه جایی نبودکه میرفتن توش درس بخو ...

عزیزم‌ناراحت نشدم‌میدونی فقط دلم‌میخواست تغییر کرده باشم چون تو این ۲۰ کیلو همه همکلاسیام توودانشگاه خوابگاه هی میگفتن بهم حس خیلی خوبی بودش🙂🙂