2777
2789
عنوان

لاغری

275 بازدید | 29 پست

بچه ها من ۱۱۳ کیلو بودم شدم ۹۲ ولی وزنم خیلی بالا پایین میشه قدم ۱۷۰ عه میخوام بشم ۶۵ کیلو واقعااا نیاز به لاغری دارم چون قیافم خوبه تا حد زیادی هیکلم اعتماد به نفسمو کم کرده کسی راه حلی داره تا ۱ ماهو نیم دیگه ۱۰ کیلو لاغر شم واسه دانشگاه 😟😟😟😟😟واقعا نیاز دارم جوری که دوباره برنگرده 

كالري شماري هر روز باشگاه 

پياده روي نه فقط باشگاه پيلاتس هم نه فقط زومبا و بدبنسازي 

هوازي اينا 

روزي هزارتا بخور ببين چه جوري لاغر ميكني

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كالري شماري هر روز باشگاه  پياده روي نه فقط باشگاه پيلاتس هم نه فقط زومبا و بدبنسازي  هو ...

اخه خودم روزی ۱۲۰۰ تا میخوردم خیلی کم نمیشدم نمیدونم چرا میترسم دیگه لاغر نشم 😢😢😢

تو۱/۵ماه ۱۰ کیلو؟؟؟؟؟؟دانشگاه رفتن چه ربطی داره به لاغری

مگه دانشگاه جایی نبودکه میرفتن توش درس بخونن واینا‌‌‌‌....ها؟؟؟؟قبلااینطوربود 

الان عوض شده؟؟؟؟؟

پارتیه؟؟؟؟؟

عزیزم یواش یواش جلوبرو به هدفت برس

من دلم میخواد نصف عمرمو بدم ده کیلو اضافه کنم.

دیگه بریدم بخدا حالم از خودم بهم میخورهههههههه

کالری سماری. عرق یونجه، کتیرا وبادوم ونشاسته ناشتا. کلی بستنی وشیرینی. ولی دریغ از ۱۰۰گرم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
قدووزنت چقده مگه

۱۷۰، ۴۶😭😭😭😭

بگن روزی یه قاشق زهرمار بخور چاق میشی میخورم. 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

خدایا چی میشه هرچی استارتر اضافه داره بدی به من بخدا اینجوری دل دونفر شاد میشه

البته من توو هر ۳ وعدم نون میخوردم دیگه نخورم؟؟

نون ك بخور 

وعده شبتو نون نخور 

از امروز يه اتم حتي يه اتم شيريني نخور قند اينا هر چي 

هر روز صبح صبحونه يك ليوان شير با يه قاشق عسل و با يه قاشق دارچين بخور 

با شيرت قاطي نكن كنارش بخور مث شير خرما مزه فرني ميده سير نگه ميداره دارچين هم چربي سوزه 

چايي سبز هم بخور 

همه اينا كنار رژيم و ورزش جواب ميده 

چربي سوزي رو ببر بالا 

تو باشگاه خسته شدي واينستا همون موقع تازه داره جواب ميده پدر خودتو دربيار تو باشگاه از نفس نفس زدنت لذت ببر 

با نفرت اون چربيها رو بيرون كن 

تا روز اول دانشگاه هيييييچ خطايي قول بده به خودت نكني تا اون روز به خودت يه هديه بدي بري مثلا اونچيزي ك دوس داري بخوري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.