2777
2789
عنوان

بیایدبگم توعروسی دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 72 پست
از قسمت اول حرفات متوجه شدم شما بیشتر به خاطر تیپ زدن اونا اعتماد به نفست اومده پایین اگر نه خواهر ش ...

اره عزیزم اینم هست ولی کاراونهاخیلی زشت بودمن اصلن چادرسرم کرده بودم اصلن نمیخواستم برقصم ولی خواهرشوهرهام اومدن سراغم هرکدوم هم ده سالی ازم بزرگترن به احترامشون پاشدم رفتم باهاشون رقصیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا نرو یا گوشی دست بچه نده.جدیدا بچه هارو از بدو تولد عادت میدن ب گوشی ینی چی...بچهه هق هق میزنه واسه گوشی چ معنی میده؟!

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بنظرم گوشی نباید تومراسم عروسی بدی دست بچه .اونام خیلی بی ادب بودن ک راجب زن داییشون همچین فکری کردن.ولی ب برادرشوهرت مربوط نیس ک بخای عروسی پسرش نری....خب شوهرتم میگف فک نکنم خانمم این کارو بکنه

💚🌱

میخواستم نظرتون وراجب لباس نگرفتن هم بدونم

کارشون خیلی زشت بوده که دوباره زنگ زدن

اما در مورد لباس من خودم به شخصه اگه شرایط خرید نداشته باشم از لباسای قبلیم استفاده میکنم واصلانم برام مهم نیست نظر دیگران

جاریم برعکسه منه واسه هر مراسمی باید لباس جدید بپوشه هرچند شیکم نباشه😐

کارشون زشت بوده شمازندایی عروس بودین غریبه که نیستین بعدهم دامادپسرعموی شوهرتون  چقدرتعصب بی ج ...

خیلی اعصبانیم بیشترازخودم اخه خیلی باهاشون خوب ومهربون بودم توعروسی ولی اخری دم رفتنی اینکاروکردن😭😢

عزیزم واقعا آدم خیلی بهش برمیخوره ولی شاید شوهرش حساس بوده و دیده دست بچه گوشی هست و مجبور شدن بگن...آخه بلانسبت شما که میدونم اینطور نیستین بعضی ها یواشکی عکس نیگیرن و به هرکی از راه میرسه نشون میدن....بخدا فیلم یواشکی رقص عروس رو برداشته بودن و تو آرایشگاه واسه همه پخش میکردن و وقتی هم میگفتیم کار زشتی هست با خنده میگفتن خوب کاری کردیم و اگه نگران عکسو فیلم هستن عروسی نمیگرفتن🤤🤤🤤

البته نمیشه رفتار بد عده ای رو هم از رو عمد انکار کرد...بعضی ها میخوان بگن ما خیلی خوب و مقید هستیم و خودشون رو پیش داماد لوس کنن و زیادی سر عکسی که توش عروس مشخص نیست هیاهو میکنن و طرف رو اذیت و شرمنده میکنن....

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
عزیزم واقعا آدم خیلی بهش برمیخوره ولی شاید شوهرش حساس بوده و دیده دست بچه گوشی هست و مجبور شدن بگن.. ...

شوهرش خیلی باشوهرم صمیمیه اصلن همچین ادمی نیست حتی براخریدکت وشلوارش هم من وشوهرم همراهش بودیم