فاطمه۷۸ مدیر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 عنوان عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست سلام بچها من ۲۵ همین ماه عروسیمه باید چیکار کنم اصلا نمیدونم خیلیم ناراحتم چون دارم میرم شهر دیگه که هیچکسیو نداریم نه من نه شوهرم خیلی دلم گرفته کلی کار ریختا سرم ولی دلو دماغ ندارم 1397/05/12 | 16:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 عزیزم ایشالا که خوشبخت بشی من خودم 14 سالگی عروس شدم یه هفته بعد عروسیم اومدم یزد خانوادم خرم ابادن ... سلامت باشی عزیزم
فاطمه۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 چرا شرط نذاشتی که بری شهر خودت؟ اخه از همون اولش دوست داشتم برم یه شهر دیگه برای زندگی فکر نمی کردم انقدر دل کندن سخت باشه از طرفی چون تعهد خدمت داره همسرم مجبوریم باشیم تا ۵سال
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 برات یه مثال نزدیک بزنم.مثلا پری روز یه کار داشتم رفتم تو خیابوندخترمم مریض بودهررررچی فکر کردم بذارمش کجا که نبرمش.دیدم هیچ جایی ندارممجبور شدم با خودم بردمش.کارم طول کشید تا زهر.بچم اسهال بود.الان بدتر شده.همینجور اشک میریزم و تمیزش میکنم.
فاطمه۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1478 برات یه مثال نزدیک بزنم. مثلا پری روز یه کار داشتم رفتم تو خیابون دخترمم مریض بود هررررچی فکر کرد ... خیلی سخته ولی مامانم قول داده بچه دار که شدم بیاد یه خونه اجاره کنه پیشم بمونه ولی میدونم چنین وضعیتی خیلی ممکنه برام پیش بیاد
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 برات یه مثال نزدیک بزنم.مثلا پری روز یه کار داشتم رفتم تو خیابوندخترمم مریض بودهررررچی فکر کردم بذارمش کجا که نبرمش.دیدم هیچ جایی ندارممجبور شدم با خودم بردمش.کارم طول کشید تا زهر.بچم اسهال بود.الان بدتر شده.همینجور اشک میریزم و تمیزش میکنم.
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 اخه از همون اولش دوست داشتم برم یه شهر دیگه برای زندگی فکر نمی کردم انقدر دل کندن سخت باشه از طرفی چ ... آهاااایعنی فقط ۵ سال اونجایی؟عیبی نداره بخداعین برق مگذرهامید داشته باشی به برگشتن خیییییلی خوبهبرو گلمبه امیده خدا خوشبخت میشیاین ۵ سال هم خودتو سرگرم کن کلاسای مختلف برو.تا بگذره
مامان_الی1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3194 ولی بچه نذار گیرت بیاد فعلابچه که میاد بیشتر از هر زمان دیگه ای احساس نیاز میکنیاز ته قلبت آرزو میکنی که ای خدا کاش یکی بیاد بچمو یه ساعت نگه داره فقط یه ساعت استراحت کنم