سلام دوستان تو تاپیک قبلیم گفتم که پدرم و شوهرم با هم دعوا کردن و شوهرم حربای رکیک زده دوماه گذشته از این ماجرا آشتی کرده بودیم ولی فقط منو شوهرم تا الان که سر یه موضوعی حرف میزدیم که گفتم نباید به بابام و مامانم بی احترامب میکردی برگشت گفت دستم درد نکنه دوباره فوشهای بدتری میزنم اینبار دلم بخواد تورو هم میزنم!!!!!!!گفت گه تو این زندگیم و هزار فحش ناموسی زد گفت برگرد خونه بابات نمیخوامت!!!!!!امروز که عروسیه عمومه و اجازه نداد برم و بابام اینا اونجان نمیخوام خوشحالیشونو تلخ کنم مبخوام فردا صبح به بابام زنگ بزنم بیاد دنبالم و تموم وسایل و جهیزیمو که هنوز باز نکردم همه و همه شونو با خودم ببرم که دیگه هیچ وقت بر نگردم.بخدا به جون بچه به دنیا نیومدم سیر شدم از این زندگی خستم خیلی خسته نمیدونم کجا فرار کنم چیکار کنم😔
چرا تو عقد متوجه این ذات کثیف و بی وجودش نشدی دختر خوب جرا باباتو بخاطر این انگل تو مضیغه گذاشتی جهیزیه بده به این بیشعوری که جرات کرده به واژه مقدس پدر بی حرمتی کنه
اگر بخوای طلاق بگیری که تا تولد گنجشکت نمیتونی ...
سعی کن زندگی رو درست کنی
امیدوارم این شوهرتم آدم بشه
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چرا تو عقد متوجه این ذات کثیف و بی وجودش نشدی دختر خوب جرا باباتو بخاطر این انگل تو &nbs ...
متوجه شدم حتی تو دوران نامزدی که شیرین ترین دورانه ب تموم طایفه م فوش داد ولب اون موقع بخاطر آبرو چیزی نگفتم گفتم اشکال نداره خوب میشه حالا امروز جز خودش مادرشم هزار تا فوشم داده
با ی بچه تو راهی کجا بری ...منم تو شرایطت بودم دو ماهه باردار بودم تا طلاقم رفتیم اما خودم زندگیمو برگردوندم الانم ده ماهه شوهرم با خانوادم قهره من خودم تنهایی با بچم میرم و میام هنوزم تنش بینمون هست هنوزم دعوا میکنیم اما من یاد گرفتم ی جاهایی سکوت کنم ک کار ب فحش و ... نکشه هرچند تا حالا جرات نکرده فحش رکیک تو دعواهای بین خودمون بده اما توصیه میکنم دیگه بحث گذشته رو پیش نکش چون نتیجه اش میشه شرایط الانت حتی اگه صد سالم بگذره و با خانوادتم آشتی کنه هربار بحث دعوا رو پیش بکشی همین میشه .
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧