2777
2789
عنوان

کمک

96 بازدید | 11 پست

سلام راهنماییم کنین 

۱.اگر روی ماشین یه خط کوچولو بی افته خیلی ناراحت میشم 

۲.پول سخته برام خرج کنم حتی برای خوردن

لطفا نخندید از این وضعیت دارم اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن ى خط رو ماشينش بيوفته حتى خيلى كوچولو سريع ميفروشش تا الان ٧تا ماشين عوض كرده 

٢تاپرايد ٣تا ٤٠٥ يدونه سمندال ايكس يدونه سورن 

الانم بدون ماشين نشستيم تو خونه كلا تو ٨سال ١٨تا ماشين عوض كرده ميدونم غير قابل باوره ولى واقعا اينجوريه 

براى مامان شدنم ى صلوات ميفرستيدلطفاخواهش ميكنم🙏🏻🙏🏻☺️

پس من تنها اینجوری نیستم این عادیه

بنظرم‌ارزش نداره ماشین هرچی بهش بررسی باز یه خطی می‌بینی‌که خبر نداری دیروز‌بارربند گذاشتم‌ کنار ماشین به همکارم گفتم وایستاد بهم کمک بده یه لحظه من میرم و میام موقعی که برگشتم باربند رو بدون اینکه چیزی زیر پایه هاش بگذاره گذاشته روی سقف ماشین نگاه کردم دیدم چندتا خط انداخته الان اعصابم بهم ریخته

خب رو ماشین خط بیوفته آره شوهرمنم ناراحت میشه... ولی واسه خورد و خوراک خرج نکنه مرد خسیسه خسی ...

منم هم میدونم خساسته ولی من خودم‌فکر میکنم نه خونه ی دارم نه لوازم کامل خونه میخوام بیشتر پس انداز کنم با این گرونی

خیر دوتا بچه دارم

خدا حفظشون کنه..

خودتونم میدونید خرج نکردن واسه خورد و خوراک خساسته پس چرا اینکارو میکنید؟

بله تو این اوضاع گرونی با دوتا بچه سخته واقعا ولی 

به نظر خودتون جمع کردن پول به ازای ناراحت کردن و خدایی نکرده دل شکستن بچه هاتون ارزش داره؟

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷