2777
2789
عنوان

ویتامین

564 بازدید | 20 پست

سلام،، لطفا بگید بر بهترین ویتامین،مولتی ویتامین،مخمر و...  که برای پوست استفاده کردید چیا بوده؟مثلا من فارماتون استفاده کردم روی پوستم تاثیر نداشته

عرق رازیانه ناشتا به جز زمان پری

شربت حیات دکتر روازاده

عرق اهن 

چای اسطخدوس

چای گزنه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ول وومن،،فارماتون،، سنتری استفاده کردم هیچکدوم تاثیر نداشت

عزیزم بهتره قبلش یه چکاپ بدی ببینی چه ویتامینی تو بدنت کمه همونی که کمه رو طبق نظر دکتر مصرف کنی من دکتر بهم گفت این مولتی ویتامینا فایده ندارن  هر کدومو جدا بخر بخور مثلا من ویتامین دی بدنم و آهن کم بود این دوتا رو خریدم میخورم

ببخشید شربت حیات چیه؟از کجا بایذ بخرم؟

از محصولات روزاده است تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی گلم راستی گلاب زدن به صورت عالیهه همچنین ماسک سفیده تخم مرغ

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من وقتی روزی ۸ لیوان آب می خورم ، کنار ناهار سبزی خوردن ، شام سالاد ، سه وعده هم میوه هم پوستم عالی میشه هم موهام ، به نظرم پولی که واسه کرم و ویتامین خرج میشه واسه سبزیجان صرف شه خیلی بهتره مخصوصا سبزی خوردن ، کیلویی دو تومن بیشتر نیست ولی سرشار از ویتامینه