2777
2789
عنوان

دکتر تعیین جنسیت قبل از بارداری

411 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها کسی از دکتر همتی خبر داره ببینم الان نوبت میده یا نه؟ کسی دکتر دیگه ای که خوب باشه رو میشناسه معرفی کنه ممنون میشم جواب بدید 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو حسرت حامله شندیم‌شما تو فکر دختر پسریش هرچی خدا بهت داد قبول کن

قبول میکنم ولی چون شوهرم تک پسره همه چشم امیدشون به منه ک پسردار شم دوس دارم اولی پسر باشه بعدی دختر چون خودم دوتارو دوست دارم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بسلامتی عزیزم الان تو سایت خیلی توضییح داده شده 

مرسی گلم . لینک نداری؟ ندیدم 😢

قبول میکنم ولی چون شوهرم تک پسره همه چشم امیدشون به منه ک پسردار شم دوس دارم اولی پسر باشه بعدی دختر ...

ان شاءالله که به هرچی میخوای برسی گلم ولی اول بگو خدایا هرچی تو دادی 

ان شاءالله که به هرچی میخوای برسی گلم ولی اول بگو خدایا هرچی تو دادی 

چشم عزیزم مرسی😍

عزیزم چرا دکتر..الان دیگه همه میدونن برا پسر گرمیجات خودت و شوهرت باید بخوری.کلا غذاهای پتاسیم وسدیم دار باید بخوری..ولی باور کن همه اینا فقط وقت تلف کردنه تا خدا نخواد نمیشه که نمیشه

الحمدلله شکراً شکراً و حمداً..
عزیزم چرا دکتر..الان دیگه همه میدونن برا پسر گرمیجات خودت و شوهرت باید بخوری.کلا غذاهای پتاسیم وسدیم ...

آخه خیلیا نتیجه گرفتن اونا ک دقیقا همه چیو رعایت کردن بعد این دکتر همتیم میگن هر کی رفته پیشش نتیجه گرفته

مطمعن باش همونها هم خواست خدا بوده..برات دعا میکنم خداوند مراد دلت رو بده و یه پسر خشگل و سالم و صال ...

مرسییییی عزززیییزمممم تشکر😍