2777
2789
عنوان

جنین بریچ😕😕👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
بعضی تاپیک هارو نگاه کردم  بچه ها گفته بودم از ماه هشتم دیگه ثابت مونده نچرخیده

عزیزم نگران نباش میچرخه من ۲۴ هفته بریج بود ۳۲ سفالیک . وقتی بریج بود حرکاتش رو پایین شکمم تو واژنم حس میکردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا به سلامتی زایمان کنی خب تاریخش میشه چندوم؟؟ میگم شما هم ببخشید درد واژن و استخوناش رو داری؟ ی ...

درد واژن که خیلی دارم.هشتم شهریور من فعلا تنظیم کردم

یبوستم دارم برا امپولاس

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
عزیزم نگران نباش میچرخه من ۲۴ هفته بریج بود ۳۲ سفالیک . وقتی بریج بود حرکاتش رو پایین شکمم تو واژنم ...

منم همش به مثانم فشار میاره خیلی میسوزه وقتی دستشویی میرم خبری نیس

بیشتر همه از دست این کلافم

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
منم همش به مثانم فشار میاره خیلی میسوزه وقتی دستشویی میرم خبری نیس بیشتر همه از دست این کلافم

اره سخته منم کلافه شده بودم کلی فشار رو مثانه و واژنم بود 

منم دقیقا همینجوریه واسه تو چرخیده

اره دیگه الان سرش پایین حتی دکترم گفت احتمالا الان سرش تو لگنمه.گاهی سرش به واژنم فشار میاره انگاری.شکمم افتاده شده به پایین چند هفتست بالا نیست دیگه

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
.امپول پورولوتون یبوست میاره برا درد واژن و زیر دل هیوسین خوبه امتحان کن

واسه دردام ایزوپرین دارم ولی کلا دردش وحشتناکه انگار استخوناش شکسته خخخخ . میگم دکتر به شما نگفته چند هفته میتونی سزارین کنی هنو وقت نزده؟

واسه دردام ایزوپرین دارم ولی کلا دردش وحشتناکه انگار استخوناش شکسته خخخخ . میگم دکتر به شما نگفته چن ...

برای این مدل دردا هیوسین جواب میده ایزو پرین برای انقباضه رحمه

نه هنوز حرفی نزدم این سه شنبه ان شالله برم 35تمامم باهاش حرف میزنم ببینم چی میگه

درد واژن که خیلی دارم.هشتم شهریور من فعلا تنظیم کردم یبوستم دارم برا امپولاس

من ده روزه امپول هپارین میزنم یبوست شدم بنظرت مال امپولاست؟قبل هپارین یبوست نداشتم اصلاا

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

دکتر من 39تمام اینجور که میدونم وقت سزارین میده اما من چون تولد شوهرم هشتمه دوس دارم اون روز باشه 

میشم 38هفنه و سه روز

اگه قبول کنه و البتهههه خدا صلاح بدونه

برای این مدل دردا هیوسین جواب میده ایزو پرین برای انقباضه رحمه نه هنوز حرفی نزدم این سه شنبه ان شال ...

منم ایشالا این شنبه ۳۵ هستم هفته بعدش شنبه ۳۶ هفته نوبت دکار دارم اونموقع واسم وقت میزنه . اره عزیزم من متاسفانه انقباص دارمو دکتر میگفت احتمال زایمان زودرس هست واسه همین کلی استرس دارم و ناراحتم