sitokord مدیر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 عنوان جنین بریچ😕😕👶👶 | مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست تقریبا ماه پیش رفتم سنوگرافی گفت نی نی بریچهاز اون موقعه تا حالا حرکتاش فقط سمت چپ وراست شکممه......فک کنم نچرخیده باشه😫😫😫میشه لطفا بگین جنینی که سرش پایین باشه حرکتاش بیشتر کجای شکم مشخص تره نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای... 1397/05/12 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 بعضی تاپیک هارو نگاه کردم بچه ها گفته بودم از ماه هشتم دیگه ثابت مونده نچرخیده عزیزم نگران نباش میچرخه من ۲۴ هفته بریج بود ۳۲ سفالیک . وقتی بریج بود حرکاتش رو پایین شکمم تو واژنم حس میکردم Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ghazal97 عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 3468 من عادت دارم روی شکم بخوابم هیچ جوره دیگه ای نمیتونم واسه همین همیشه خوابم میاد از بس ... وای اینطوری ک خیلی سخته! یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 ایشالا به سلامتی زایمان کنی خب تاریخش میشه چندوم؟؟ میگم شما هم ببخشید درد واژن و استخوناش رو داری؟ ی ... درد واژن که خیلی دارم.هشتم شهریور من فعلا تنظیم کردمیبوستم دارم برا امپولاس 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 عزیزم نگران نباش میچرخه من ۲۴ هفته بریج بود ۳۲ سفالیک . وقتی بریج بود حرکاتش رو پایین شکمم تو واژنم ... منم همش به مثانم فشار میاره خیلی میسوزه وقتی دستشویی میرم خبری نیسبیشتر همه از دست این کلافم نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 [QUOTE=65709488]وای اینطوری ک خیلی سخته![/QUOTEچیکار کنم دیگه ...😣😣 نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 .امپول پورولوتون یبوست میارهبرا درد واژن و زیر دل هیوسین خوبه امتحان کن 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 منم همش به مثانم فشار میاره خیلی میسوزه وقتی دستشویی میرم خبری نیس بیشتر همه از دست این کلافم اره سخته منم کلافه شده بودم کلی فشار رو مثانه و واژنم بود Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ghazal97 عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 3468 [QUOTE=65709488]وای اینطوری ک خیلی سخته![/QUOTE چیکار کنم دیگه ...😣😣 غصه نخور ان شالله یه ماه دیگه تمومه و بسلامتی بغلش میکنی😘😘😘 یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 منم دقیقا همینجوریه واسه تو چرخیده اره دیگه الان سرش پایین حتی دکترم گفت احتمالا الان سرش تو لگنمه.گاهی سرش به واژنم فشار میاره انگاری.شکمم افتاده شده به پایین چند هفتست بالا نیست دیگه اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
sitokord مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 72 غصه نخور ان شالله یه ماه دیگه تمومه و بسلامتی بغلش میکنی😘😘😘 ایشالله 😉😘 نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 .امپول پورولوتون یبوست میاره برا درد واژن و زیر دل هیوسین خوبه امتحان کن واسه دردام ایزوپرین دارم ولی کلا دردش وحشتناکه انگار استخوناش شکسته خخخخ . میگم دکتر به شما نگفته چند هفته میتونی سزارین کنی هنو وقت نزده؟ Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 واسه دردام ایزوپرین دارم ولی کلا دردش وحشتناکه انگار استخوناش شکسته خخخخ . میگم دکتر به شما نگفته چن ... برای این مدل دردا هیوسین جواب میده ایزو پرین برای انقباضه رحمهنه هنوز حرفی نزدم این سه شنبه ان شالله برم 35تمامم باهاش حرف میزنم ببینم چی میگه 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 درد واژن که خیلی دارم.هشتم شهریور من فعلا تنظیم کردم یبوستم دارم برا امپولاس من ده روزه امپول هپارین میزنم یبوست شدم بنظرت مال امپولاست؟قبل هپارین یبوست نداشتم اصلاا اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
همسر_مهدی_مامان_امیر_علی عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 8723 دکتر من 39تمام اینجور که میدونم وقت سزارین میده اما من چون تولد شوهرم هشتمه دوس دارم اون روز باشه میشم 38هفنه و سه روزاگه قبول کنه و البتهههه خدا صلاح بدونه 💋👨👩👦👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
Ati7966 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 7749 برای این مدل دردا هیوسین جواب میده ایزو پرین برای انقباضه رحمه نه هنوز حرفی نزدم این سه شنبه ان شال ... منم ایشالا این شنبه ۳۵ هستم هفته بعدش شنبه ۳۶ هفته نوبت دکار دارم اونموقع واسم وقت میزنه . اره عزیزم من متاسفانه انقباص دارمو دکتر میگفت احتمال زایمان زودرس هست واسه همین کلی استرس دارم و ناراحتم Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉