2777
2789
عنوان

جنین بریچ😕😕👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
من ده روزه امپول هپارین میزنم یبوست شدم بنظرت مال امپولاست؟قبل هپارین یبوست نداشتم اصلاا

نمیدونم منم آ اس آ میخورم

اونقد دارو هست ادم نمیدونه برا کدومه

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
دکتر من 39تمام اینجور که میدونم وقت سزارین میده اما من چون تولد شوهرم هشتمه دوس دارم اون روز باشه&nb ...

شنیدم واسه سزارین هم به تازگی میگن باید ۴۰هفته باشه

تا ریه های بچه تشکیل بشه

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم واسه سزارین هم به تازگی میگن باید ۴۰هفته باشه تا ریه های بچه تشکیل بشه

بعیده چون هر کسی میبینم تو هفته38تا 39سزارین میکنه

ریه بچه این موقع تکمیل تکمیله

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
دکتر من 39تمام اینجور که میدونم وقت سزارین میده اما من چون تولد شوهرم هشتمه دوس دارم اون روز باشه&nb ...

ایشالا عزیزم . معمولا ۳۸ هفته دیگه انجام میدن با توجه به رشد و وزن جنین

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من وقتی بریج بود حرکاتش زیر شکمم و توی واژنم احساس میشد همش حس میکردم پاهاش تو واژنم هست

جنین شما موقع زایمان بریچ بود؟ من هفته ۳۲هستم جنینم بریچه همش می‌ترسم چون دقیقا حرکاتش پایین ترین قسمت رحمم و تو واژنم احساس می‌شه، می‌ترسم موقع زایمان اتفاقی بیفته 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
جنین شما موقع زایمان بریچ بود؟ من هفته ۳۲هستم جنینم بریچه همش می‌ترسم چون دقیقا حرکاتش پایین ترین قس ...

من زایمان کردم تو ۳۵ هفتگی یکی بریج یکی سفالیک دوقلو بودن نگران نباش ربطی ندارند سزارین هر جا باشن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉