sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 عنوان سلام کمک 60 بازدید | 12 پست من خیلی دورنافم دردمیکنه درحدی ک نمیتونم ب شکمم دست بزنم یادرازبکشموادرارومدفوعم بادرددفع میشه پریودشدم ۳روزهروزاول یه تیکه سفیدلزج ک دورش خون بود ب اندازه یه حبه قنددفع کردم قرص hdمصرف میکردم ولی پریودشدم لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون 1397/05/12 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoهستم عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 716 عزیزم با اون زایمان سختی که شما داشتی درد داشتنت طبیعیه ولی بازم برو دکتر ممکنه عفونت کرده باشی من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم
mahsa_goli39 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 724 برو دکتر عزیزمشاید کیسته ولی فک نکنم کیست دیگ اینجوری نافت درد بگیره آره عزیــزم 😏 حــق بــا توعـــه 👎
نینیجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3318 حالابزار خانومایه باتجربه بیان ولی اگه درد داری حتما برو دکتر الان دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 نمیدونم تونت زدم اومداندومتریوز لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 خیلی درددارم نمیتونم برم دکترسه تابچه کوچیک دارم تاشنبه ک شوهرم بیاد لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 عزیزم با اون زایمان سختی که شما داشتی درد داشتنت طبیعیه ولی بازم برو دکتر ممکنه عفونت کرده باشی اولی ک زایمان کرده بودم این دردشدیدوداشتم اونموقع گفتن چون جفتم نمیومده وشکمموفشاردادن اینجوری شدم وکورتاژم ک شدم تاثیرداشته ولی الان چی؟ لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 حالابزار خانومایه باتجربه بیان ولی اگه درد داری حتما برو دکتر الان نمیادکسی لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 برو دکتر عزیزم شاید کیسته ولی فک نکنم کیست دیگ اینجوری نافت درد بگیره نمیدونم کاش میشد عکس بفرستم ببینن چیه لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
banoهستم عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 716 اولی ک زایمان کرده بودم این دردشدیدوداشتم اونموقع گفتن چون جفتم نمیومده وشکمموفشاردادن اینجوری شدم و ... من کورتاژ نکردم ولی بنظرم براهمون باشه بازم تعلل نکن دکتروبرو من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 صبح میرم الان نمیتونم بچه هام خوابن لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
نینیجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3318 اگه انقد دلدرد داری بزنگ اورژانس علایمتو بگو راهنماییت میکنه دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون