2821
2789
عنوان

سلام کمک

60 بازدید | 12 پست

من خیلی دورنافم دردمیکنه درحدی ک نمیتونم ب شکمم دست بزنم یادرازبکشم

وادرارومدفوعم بادرددفع میشه 

پریودشدم ۳روزه

روزاول یه تیکه سفیدلزج ک دورش خون بود ب اندازه یه حبه قنددفع کردم 

قرص hdمصرف میکردم ولی پریودشدم

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

عزیزم با اون زایمان سختی که شما داشتی درد داشتنت طبیعیه ولی بازم برو دکتر ممکنه عفونت کرده باشی

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی درددارم نمیتونم برم دکترسه تابچه کوچیک دارم تاشنبه ک شوهرم بیاد

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
عزیزم با اون زایمان سختی که شما داشتی درد داشتنت طبیعیه ولی بازم برو دکتر ممکنه عفونت کرده باشی

اولی ک زایمان کرده بودم این دردشدیدوداشتم اونموقع گفتن چون جفتم نمیومده وشکمموفشاردادن اینجوری شدم وکورتاژم ک شدم تاثیرداشته ولی الان چی؟

حالابزار خانومایه باتجربه بیان  ولی اگه درد داری حتما برو دکتر الان

نمیادکسی

برو دکتر عزیزم شاید کیسته ولی فک نکنم کیست دیگ اینجوری نافت درد بگیره

نمیدونم کاش میشد عکس بفرستم ببینن چیه

اولی ک زایمان کرده بودم این دردشدیدوداشتم اونموقع گفتن چون جفتم نمیومده وشکمموفشاردادن اینجوری شدم و ...

من کورتاژ نکردم ولی بنظرم براهمون باشه بازم تعلل نکن دکتروبرو

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم