مامانمونا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7 عنوان خواب کودک 89 بازدید | 13 پست بچه هاتونو با چه روشی میخوابونید؟ 1397/05/12 | 01:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایتکین عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 941 سلام من بچه ام دوسالشه . روی پام میذارم . الانم روی پامِ اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
مامانمونا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7 خودش خسته ميشه شير ميخوره ميخوابه قربونش برم یعنی فقط زیر سینه میخوابه؟ دختر منم عموما زیر سینه میخوابه گاهی هم تو بغل ولی خیلی سخته چون نمیتونم جایی بزارمش. کسی نمیتونه بخوابونتش
باتوخوشبختم عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 4465 من نه ماهگی پسرم همش موقع شیر خوردن میخوابد،دیگه عادت کرده بود پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22727 یعنی فقط زیر سینه میخوابه؟ دختر منم عموما زیر سینه میخوابه گاهی هم تو بغل ولی خیلی سخته چون نمیتونم ... نه اگه حسابي خسته شده باشه تو بغل باباش هم ميخوابهاصولا بچه تا وقتي شير مادر ميخوره تو تايم خوابش نميشه پيش كسي گذاشتتش، طبيعيه
مامانمونا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7 من نه ماهگی پسرم همش موقع شیر خوردن میخوابد،دیگه عادت کرده بود الان چند وقتشه؟ چجوری میخوابه؟ اتاقش جداست؟
مامانمونا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7 نه اگه حسابي خسته شده باشه تو بغل باباش هم ميخوابه اصولا بچه تا وقتي شير مادر ميخوره تو تايم خوابش ... خیلی سختمه چون از شب تا صبح تقریبا صد بار بیدار میشه اصلا نمیزاره بخوابم.
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22727 خیلی سختمه چون از شب تا صبح تقریبا صد بار بیدار میشه اصلا نمیزاره بخوابم. كنار خودت نخوابونزير پنج ساعت بيدار شد يكم اب بده، راه ببرش تا دوباره بخوابهخواستي شير بدي هم نشسته شير بده بهش دوباره بزارش تو جاي خوابشتا وقتي كنار خودت. بخوابه نه خودش خوب ميخوابه نه ميزاره تو بخوابي
مامانمونا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7 كنار خودت نخوابون زير پنج ساعت بيدار شد يكم اب بده، راه ببرش تا دوباره بخوابه خواستي شير بدي هم نش ... کنارم نمیخوابه اتاق خودش میخوابه تا صبح صد بار میرم و میام. بچه شما شبا راحت میخوابه؟
مامالی4 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22727 کنارم نمیخوابه اتاق خودش میخوابه تا صبح صد بار میرم و میام. بچه شما شبا راحت میخوابه؟ ا چند وقتشه؟اگه جدا ميخوابه نبايد تند تند بيدار شهشير نده، با شبشه بهش اب بدهبله ميخوابه، موقع دندون در اوردن تند تند بيدار ميشه، راش ميبريم دوباره ميخوابه