2777
2789
تا حدی ک رسمی باشه با غریبه ها و گرم نگیره  و اینک من هیشوقت نگفتم چون شوهرم خودش همیشه روابطش ...

اگه با کسی باشه که قبل ازدواج باهم حرف میزدن، و در حد احوالپرسی و چه خبر و.......  باشه ایراد داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من و همسرم هر دو از دوران دانشگاه و دانشجویی و.... کلی دوست داریم٬ چه جنس موافق چه مخالف به دوستی و ...

منم از این زورم میاد که شوهرم روی این مسایل فوق العاده حساسه البته فقط درمورد من، ولی درمورد خودش ریلکستره، واین عذابم میده

منم از این زورم میاد که شوهرم روی این مسایل فوق العاده حساسه البته فقط درمورد من، ولی درمورد خودش ری ...

خب این به نظر من خیلی غیر منصفانه ست٬ و متاسفانه خیلی از آقایون این اخلاق رو با شدت و ضعف دارن. 

اگر قانون و عرفی هست باید کاملا برای هر دو نفر صدق کنه... حق داری دلخور باشی.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
معلومه،اکثر خانوما ناراحت میشن😠😠😠

من متوجه شدم و دعوا راه انداختم بعد آون طلبکار شده و میگه من که کاری نکردم، تو داری بهم تهمت میزنی، انگار از نظر مردا در مورد خودشون وقتی کاری کردن که با طرف رابطه جنسی داشته باشن، حالا هم چن روزه قهریمو اون طلبکار

من متوجه شدم و دعوا راه انداختم بعد آون طلبکار شده و میگه من که کاری نکردم، تو داری بهم تهمت میزنی، ...

مردا همینجورین،حالا شاید همشون اینجوری نباشن ولی تا جایی که من خبر دارم اینجورین،یبار توی بارداری سر یه سری چیزا با شوهرم بحثم شد جوری که کار به بیمارستان کشید(شوهرم یه کاری کرده بود)،حتی توی بیمارستانم طلبکار بود و بد حرف میزد و کوتاهم نیومد تا آخرش

شوهرم شورشو درآورده بود هر بار که گوشیشو چک میکردم یه چیز جدید پیدا میکردم،یا خوشو بجای دخترا جا میزد،یا دنبال فیلمای بد بود،یا کانال میزد و توشو پر از دختر میکرد و....

من خیلی ناراحت شدم خیییلی،ولی اون عین خیالش مبود و شب تو خونه مامانش اینا(توی اتاق)همش باهام بد حرف میزد😢😢

یبار خودم دیدم که یه دختره اومده پی ویش،نمیدونم بهش چی فرستادو حذف کرد،ناراحت که شدم طلبکار شد😥😥

اره درک میکنم،  آدم خیلی میسوزه، بخصوص اینکه من خودم خیلی رعایت میکنم بعدازازدواج چطور با مردهای غریبه رفتارکنم، بدبختی بچه دار هم نمیشیم که سرش گرم بچه شه

اره درک میکنم،  آدم خیلی میسوزه، بخصوص اینکه من خودم خیلی رعایت میکنم بعدازازدواج چطور با مردها ...

ان شاالله یه نی نی نازم بیاد تو زندگیتون

این کارای شوهر من بعد از بارداریم تشدید شد

ان شاالله یه نی نی نازم بیاد تو زندگیتون این کارای شوهر من بعد از بارداریم تشدید شد

ممنون، شاید زمان بارداری باهم رابطه جنسی نداشتین یاکم شده که شیطنتش بیشتر شده

مثلا ادمین یه کانال بود میرفتم عکس کاربرا رو نگاه کنم میدیدم پروفایل کله دخترا باز شده ولی پروفایل پ ...

بنظر من اکثر مردا توی مجازی خیلی بی جنبه هستن و حریص