2821
2789

در محل کار فقط سلام

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا با کدوم خانوما.دختر خاله هاشو دختد دایی هاش؟یا غریبه؟

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید 

بستگی به شناخت و اعتمادت به همسرت داره عزیزم

مثلا همسر من با فامیل هاش راحته ولی در حد معقول و تو چارچوب ولی دوستشون داره و خیلی ازشون خبر میگیره حتی با بعضی هاشون دست میده 

اما من میدونم روابطشون در حد احساس فامیلی نزدیکه نه بیشتر پس خیلی حساسیت نشون نمیدم و خودمو درگیر نمیکنم

شوهره من سرکارش پر دختره مجرد اصلا واسم مهم نیس با همشونم بگو بخند و دعوا همچی دارن ولی ذات مرد خوب باشه به هیچ طرفی نمیره  .

بعدم مثه منو نمتونه پیدا کنه خخخخ 

اگه بطور اتفاقی متوجه بشید همسرتون یه دختره رو که  قبل ازدواج میشناخته و دوست بودن، الان توی کانکشنهای سایت لینکداینش اد کرده ناراحت میشید؟بخصوص که متوجه شید چندتاپیام هم بینشون ردوبدل شده و بعد پاکش کرده

تا حدی ک رسمی باشه با غریبه ها و گرم نگیره 

و اینک من هیشوقت نگفتم چون شوهرم خودش همیشه روابطشو با خانوما چ اشنا چ غریبه خودش میدونس حدشو و  در حد تعادل بود و هیشوقت گرم نمیگرفت با کسی

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   

من و همسرم هر دو از دوران دانشگاه و دانشجویی و.... کلی دوست داریم٬ چه جنس موافق چه مخالف به دوستی و رفاقت هامون هم بعد از ازدواج ادامه دادیم و الان دوستای قدیمی همدیگه رو می شناسیم و همه با هم مهمونی و... می ریم. 

بین همکارهای هردومون هم باز از هر دو جنس وجود داره٬ که روابطمون با خیلیاشون٬ صرف نظر از جنسیت خوب و دوستانه ست.

اما ما کلا فرهنگمون با هم متناسبه و کلا با نگاه جنسیتی با اطرافیانمون برخورد نمی کنیم. فکر می کنم توی خانواده های سنتی٬ که مرد اگر زنش جواب سلام یک مرد دیگه رو هم بده شاکی میشه٬ طبیعیه که زن هم اجازه نده همسرش با زن های دیگه صحبت کنه و.... خلاصه هرچی هست باید دو طرفه باشه٬ نظر من اینه!

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
2823
2791
2779
2792