2777
2789
عنوان

كنكور ٩٨

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 96 پست
مشاورا همشون میگن داروسازی صد درصدبیشتر شهرایی ک میخووای قبولی ولی پزشکی ن  منم ک اصلا علاقه ا ...

اگر هرشهری میری فکر کنم زاهدان و اراک و ...... قبولی تو اینا رتبه های منطقه 3 پارسال 

زاهدان 2831 منطقه سه روزانه 

اراک 1770منطقه سه روزانه پزشکی قبول شدند 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هرشهری میری فکر کنم زاهدان و اراک و ...... قبولی تو اینا رتبه های منطقه 3 پارسال  زاهدان 2 ...

بخدا نمیدونم منم یکی میشناسم پارسال 1800 روزانه اصفهان قبول شد 

حالا میگن امسال فرق داره و تو قبول نمیشی

میگن امسال فرق کرده 

تو ظرفیت ها که فرقی نکرده

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
بخدا نمیدونم منم یکی میشناسم پارسال 1800 روزانه اصفهان قبول شد  حالا میگن امسال فرق داره و تو ...

خب فرقش گفت چیه ؟

تو که صد وپنجاه تا حق انتخاب داری بزن اول اونایی که درصدش کمه بعدا دارو بزن شاید خدا خواست قبول شدی

بتوچه چند سالته ؟

میگفتن 1299 تای قبل تو معلوم نیس کجا بزنن و نمره کلشون چقد باش میگفتن امسال نمره کلا همه اکثرا بالاس ...

نمره کل چی هست ؟ معدل ؟

میگفتن 1299 تای قبل تو معلوم نیس کجا بزنن و نمره کلشون چقد باش میگفتن امسال نمره کلا همه اکثرا بالاس ...

خود سازمان سنجش که اعالام کرد ظرفیت دانشگاهها تغییر نمیکنه 

تو که صد وپنجاه تا حق انتخاب داری بزن اول اونایی که درصدش کمه بعدا دارو بزن شاید خدا خواست قبول شدی

دارو بدم میاد 

والا 80 تا نوشتم امروز رفتم برای تایید نهایی ک دیگه وارد سایتش کنم مشاوره زد همهرو . خط زد گف شانس نداری با اعصاب داغون اومدم خونه گفتم اصلا انتخاب رشته نمیکنم

والا بخدا دیوونه شدم  همشون گفتن نمیشی نمیشی نمیشی  نمیدونم فازشون چیه

ببین من که میگم اصلا اوناییکه خط زده نشه تو بنویس بالاخره جایی که قبول شی برات میزنه دیگه من مطمینم شهرستان پزشکی قبولی  حتی حالا دور افتاده بزن اگر اینقدر عاشقشی ریسک نکن بزار سال دیگه دارو که عالیه ولی خب علاقه نداری وگرنه دارو به نظر من از پزشکی الان بهتره