حالا ببین افتضاح 10 سال پیش بار میاد اون موقع هم نظامو عوض کردن نظام قدیمیا ضربه خوردن ...
یعنی دای تون اون موقع ازمون داد که دو تاگروه امتحان داشتند قدیم و جدید ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
ولی ب نظرم امکان نداره ک سهمیه بندیش نکنن چون سنجش برای همون سال جاری کنکور میذاره امس ...
مرسی عزیزم 😍😍❤❤توکل بر خدا من مجبورم بشینم واسه سال بعد
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
مرسی عزیزم 😍😍❤❤توکل بر خدا من مجبورم بشینم واسه سال بعد
تا چه رتبه ای پزشکی قبوله امسال ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
فکر کنم برای روزانه نهایتش 2000 باشه عزیزم البته برای پسران احتمالا 2000 و خورده ای هم میشه
امسال بچه ها حتما باید زیرنظر یه مشاور خوب و کاربلد انتخاب رشته کنن چون یه تغییراتی ایجاد شده و واقعا ریسکه بخوان تنهایی انتخاب رشته کنن
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
فکر کنم برای روزانه نهایتش 2000 باشه عزیزم البته برای پسران احتمالا 2000 و خورده ای هم میشه ا ...
حتی اونایی که زیر 2000 که میگی هستند ؟
اره عزیزم حتی اونا البته برن پیش یه مشاور کاربلد و با تجربه
ن بابا من 1300 هسام رفتم 4 تا مشاور حتی دیروز رفتم تهران گفتن احتمال قبولیت خیلی کمه برای روزانه&nbs ...
نه دیگه شهرستان که فکر کنم قبولی
ن بابا من 1300 هسام رفتم 4 تا مشاور حتی دیروز رفتم تهران گفتن احتمال قبولیت خیلی کمه برای روزانه&nbs ...
منطقه چندی ؟
آخرین رتبه های پارسال که از مال شما بیشترن ولی روزانه هستند