2777
2789
عنوان

كنكور ٩٨

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 96 پست
بچه های نظام قدیم سوالاشون فرق میکنه؟ بعد شما کتابا رو چطور تهیه کردین؟

آره دونمونه سوال طرح میکنن 

منتهی نظام قدیم سهمیه دانشگاش 30 درصد یعنی ظرفیت ب شدت کاهش پیدا میکنه 

کتاب هم نگران نباش کتاب فروشیا دارن هنوز برای نظام قدیم چاپ میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه محصل نیستی و سنت بیشتر 

مثلا لیسانس و اینایی باز میخوای کنکور تجربی بدی 

حتما نظام جدیدو بخون ک اگه ی درصد قبول نشدی باز بتونی کنکور بدی و زحمتت هدر نره

آره دونمونه سوال طرح میکنن  منتهی نظام قدیم سهمیه دانشگاش 30 درصد یعنی ظرفیت ب شدت کاهش پیدا م ...

عزیزم مطمئنی این حرفتو فکر نمیکنم این طور باشه ها

میشه منبع خبر رو بذاری

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

کتابای مدرسه هم میتونی ازامسالیا ک قبول شدن بگیری 

نظام جدیدم ک نزدیک مهر کتاب فروشیا میفروشن یا میتونی از تهران بگیری ک تو انباراشون هس 

عزیزم مطمئنی این حرفتو فکر نمیکنم این طور باشه ها میشه منبع خبر رو بذاری

سازمان سنجش خودش اعلام کرد

سرچ بزنی گوگل میاد بانو 

البته هنوز قطعی نشده سی درصد ولی خوش بینانه ترین حالت 50 _50 

ک اونم بازم ظرفیت نسبت ب این سالت ک فقط ی نظام بود خیلی کمتر میشه

آره دونمونه سوال طرح میکنن  منتهی نظام قدیم سهمیه دانشگاش 30 درصد یعنی ظرفیت ب شدت کاهش پیدا م ...

ميشه لطفا منبع اطلاعاتى كه گفته ظرفيت دانشگاه براى نظام قديم سى درصد هست رو بگيد؟ممنونم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
ميشه لطفا منبع اطلاعاتى كه گفته ظرفيت دانشگاه براى نظام قديم سى درصد هست رو بگيد؟ممنونم.

توی اینترنت ک سرچ کردم اینو نوشته بودن  

از تهران هم ک برام رفتن پرسیدن از استادای مولف آزمونای سنجش گفته بودن خوش بینانه ش دیگه 50 50 هست  و نهایت تلاشتونو بکنید همین امسال رشته ی خوب برید . نمونید 

چون تا سال دیگه اصلا قابل پیش بینی نیس چن درصدو بدن ب نظام قدیمیا

سازمان سنجش خودش اعلام کرد سرچ بزنی گوگل میاد بانو  البته هنوز قطعی نشده سی درصد ولی خوش بینا ...

عزیزم من نگاه کردم فعلا چیزی نگفتن فقط گفتن که دو نمونه سوال طرح میشه راجع به تاثیر معدل و ظرفیت‌ها چیزی نگفتن و 100 در صد غیر منطقی و نا عادلانه هست که بگن فقط 30 درصد ظرفیتها مال نظام قدیم خواهد بود به نظرم ربطی به قدیم و جدید نداره بر اساس رتبه هرکسی میتونه ظرفیت رو پر کنه چه قدیم  چه جدید😊😊

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
توی اینترنت ک سرچ کردم اینو نوشته بودن   از تهران هم ک برام رفتن پرسیدن از استادای مولف آزمونا ...

كسانى كه آزمون سنجش رو طرح ميكنند در واقع كاركنان تعاونى سنجش هستند و اصلا ارتباط چندان و تاثيرگذارى با خود سازمان ندارند.اطلاعات موثق رو فقط خود سازمان سنجش ميده كه چيزى نگفته و اگه قرار بود،بايد حتما قبل از آزمون ٩٧ گفته ميشد.و اينكه سال بعد سهميه ايثارگران سى درصد ميشه و با توجه به اينكه قسمتيشون نظام قديم هستند بنابراين اگر اين چنين باشه كه شما شنيديد بچه هاي عادى عملا هيچ شانسى ندارن براى ورود به دانشگاه ندارند كه نشون ميده اين فرضيه غلط هست.ضمن اينكه ظرفيت تكميلى دانشگاه ها بر اساس چيز ديگه اى تعيين ميشه.

براى همين به دوستانى كه سال بعد كنكور دارند ميگم كه استرس نداشته باشند چون اين فرضيه رد شده.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

من منكر  قانون هاى بد سازمان سنجش نميشم ولى دانشگاه ها،به خصوص دانشگاه هاى مطرح اجازه ندارند بر اساس مصوبه، هم چنين قانونى(حتى اگر باشه كه البته نيست) رو اعمال كنند. 

عزیزم من نگاه کردم فعلا چیزی نگفتن فقط گفتن که دو نمونه سوال طرح میشه راجع به تاثیر معدل و ظرفیت‌ها ...

ولی ب نظرم امکان نداره ک سهمیه بندیش نکنن 

چون سنجش برای همون سال جاری کنکور میذاره 

امسال ظرفیتارو افزایش دادن ک تاجایی ک میشه نظام قدیمیای خوبو جذب کنن 

اینجا ایران و قانون گذاراش عدالت سرشون نمیشه استادای ماهم گفتن احتیاط کنید تا سال دیگه هزار اتفاق میفته 

استاد پورحسینی ک مولف شیمی سنجش گف توی سازمان سنجش گفتن نهایتش شهریور ی بخش نامه میدیم بیرون ک سهمیه هاشونو اعلام کنیم کسی هم حق اعتراض نداشته باش 

بخدا همینجوری گف میگف بچه ها وضع وضع خوبی نیس 

كسانى كه آزمون سنجش رو طرح ميكنند در واقع كاركنان تعاونى سنجش هستند و اصلا ارتباط چندان و تاثيرگذارى ...

والا مارو ک خیلی ترسوندن گفتن هیچی مهم نیس و قصد دارن اینکارو بکنن 

اینم درنظر بگیرین ک هیچی تو این مملکت بعید نیس وقتی یکی شب میخوابه صبح بیدار میشه میگه نظامو عوض کنید و کتابارو فارسی سازی کنید و گند بزنن ب روحیه و آینده ما نظام قدیمیا 

ممکن یکی باز بخوابه بیدار شه بگه ک اصلا نظام قدیمیا حذف

من منكر  قانون هاى بد سازمان سنجش نميشم ولى دانشگاه ها،به خصوص دانشگاه هاى مطرح اجازه ندارند بر ...

حالا ببین 

افتضاح 10 سال پیش بار میاد اون موقع هم نظامو عوض کردن 

نظام قدیمیا ضربه خوردن چ رتبه های خوبی ک نتونتن رشته خوب برن دانشگاه و چ اعتراضایی ک نشد 

دایی خودم با رتبه 3 رقمی نتونس بره و گند زده شد ب آیندش

من شروع كردم به خوندن. به طور متوسط ٧ ساعت ميخونم. البته واسه دندون بايد خيلي بيشتر بخونم. بايد تلاا ...

منم میخوام شروع کنم به خوندن 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.